usp1
usp2
usp3

NL

FR

M-Safe 14-086 PU-Flex Werkhandschoenen - PU - 9/L

M-Safe 14-086 PU-Flex Werkhandschoenen - PU - 9/L
1,39
1,19

Verwachte leverdatum

17-04-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de veelzijdigheid van M-Safe PU-Flex Werkhandschoenen

   Wanneer je op zoek bent naar een paar betrouwbare werkhandschoenen die je voor diverse klussen kunt gebruiken, dan zijn de M-Safe PU-Flex Werkhandschoenen een uitstekende keuze. Deze allround werkhandschoenen, uitgevoerd in een stijlvolle zwarte kleur, bieden jou de veelzijdigheid die je nodig hebt voor uiteenlopende werkzaamheden.

   M-Safe, bekend om hun kwalitatieve veiligheidsproducten, heeft met de 14-086 PU-Flex een model op de markt gebracht dat zowel praktisch als comfortabel is. De handschoenen zijn vervaardigd uit een combinatie van nylon en polyurethaan, een materiaalmix die zorgt voor een goede pasvorm en uitstekende grip tijdens het werk. Het nylon maakt de handschoenen licht en ademend, terwijl het polyurethaan voor de nodige duurzaamheid en weerstand tegen slijtage zorgt.

   Deze werkhandschoenen zijn verkrijgbaar in maat 9/L, wat overeenkomt met de gemiddelde handgrootte van de professionele gebruiker. De M-Safe 14-086 PU-Flex Werkhandschoenen zijn ontworpen om je handen te beschermen en tegelijkertijd een hoge mate van vingergevoeligheid te behouden, zodat je nauwkeurig kunt werken zonder in te leveren op bescherming.

   Kortom, als je op zoek bent naar een paar allround werkhandschoenen die je handen veilig houden tijdens diverse werkzaamheden, dan zijn de M-Safe PU-Flex Werkhandschoenen in maat 9/L een slimme keuze. Met hun zwarte kleur, comfortabele pasvorm en duurzame materialen bieden ze je de kwaliteit en betrouwbaarheid die je van M-Safe mag verwachten.

   Materiaal

   Polyurethaan, Nylon

   Kleurnaam

   Zwart

   Type handschoen

   Allround

   Maat

   9/L

   EAN

   8718249004568

   Maat: 9/L
   Kleur: zwart
   Uitvoering: PU-Flex handschoen
   Producttype: Handschoen
   Verpakking: 1 paar
   Materiaal drager: Nylon
   Materiaal coating: Polyurethaan
   Manier gecoat: Palm gecoat
   Manchet stijl: Gebreid manchet

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.