Levelfix EM100 Spanningstester - contactloos - 1000V AC

-image
21,76

Direct Leverbaar

 • Gratis verzending vanaf €50,-

 • Op werkdagen vóór 22.00u besteld = vandaag verzonden

 • Veilig & achteraf betalen

trusted mark-image

Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

Productinformatie

  Levelfix 545724 Spanningsmeter: Contactloze Veiligheid op zijn Best
  Ontmoet de Levelfix EM100 Spanningstester, jouw betrouwbare partner op het gebied van elektriciteitsmeting. Deze contactloze voltpen is een game-changer voor iedereen die veilig en efficiënt met elektriciteit wil werken. De Levelfix EM100 is ontworpen om tot 1000 Volt AC spanning contactloos en veilig te detecteren. Dit betekent dat je geen direct contact hoeft te maken met potentieel gevaarlijke circuits om een meting te verrichten. De digitale voltpen is niet alleen een instrument van precisie, maar ook van duurzaamheid, getest en voldoet aan de EN61326 en EN61010 normen. Wat het nog praktischer maakt, is de ingebouwde LED zaklamp die van pas komt in minder verlichte omgevingen, terwijl een visueel en akoestisch signaal je direct informeert over de aanwezigheid van spanning.

  Veilig gebruik en Betrouwbaarheid zonder Grenzen
  Veiligheid staat voorop bij de Levelfix EM100 Spanningstester. Deze digitale voltpen zorgt ervoor dat je nooit het risico loopt op een schok, omdat er geen direct fysiek contact is met de draad of het apparaat waarvan de spanning gemeten wordt. Je kunt op beide oren slapen wetende dat je met een uiterst betrouwbaar instrument werkt, wat vooral belangrijk is bij het uitvoeren van werkzaamheden waarbij elektriciteit komt kijken. De robuuste bouw van de Levelfix EM100 garandeert niet alleen langdurig en storingsvrij gebruik, maar biedt ook een extra laag zekerheid door zijn compliance met stringente veiligheidsstandaarden. Het visuele en akoestische signaal dat aangeeft dat er spanning aanwezig is, biedt een extra veiligheidsfeature, waardoor dit gereedschap ideaal is voor zowel professioneel als thuisgebruik.

  Waarom juist nu kiezen voor de Levelfix Spanningstester?
  Wanneer het aankomt op het toevoegen van de Levelfix EM100 Spanningstester aan jouw toolkit, sta je op het punt een slimme investering te doen. Niet alleen omdat je een hoogwaardig en nauwkeurig instrument krijgt, maar ook vanwege de voordelen die onze webshop biedt. Snelheid is essentieel, en dat begrijpen we als geen ander; daarom kun je rekenen op een snelle levering van je nieuwe spanningsmeter. Bovendien profiteer je van ons groot assortiment, waardoor je altijd de tools vindt die je nodig hebt tegen scherpe prijzen en zonder enige concessies op kwaliteit. En vergeet onze vriendelijke service niet, waar we altijd klaar staan om je te helpen met elke vraag. De Levelfix EM100 is meer dan een slimme keuze; het is een stap naar veiliger en efficiënter werken met elektriciteit.

  AC Spanning

  1000 V

  Verpakt in

  Doos

  EAN

  8712423006720

  Artikelnummer

  351888

  1x Levelfix EM100 Spanningsmeter

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.