usp1
usp2
usp3

NL

FR

Leister Triac ST Heteluchtpistool in koffer - 1600W

Leister Triac ST Heteluchtpistool in koffer - 1600W
Leister Triac ST Heteluchtpistool in koffer - 1600W
Leister Triac ST Heteluchtpistool in koffer - 1600W
Leister Triac ST Heteluchtpistool in koffer - 1600W
Leister Triac ST Heteluchtpistool in koffer - 1600W
482,69

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Leister 141227 Heteluchtpistool: Kracht ontmoet precisie
      Duik in de wereld van professioneel gereedschap met het Leister Triac ST Heteluchtpistool in koffer - 1600W, jouw nieuwe beste vriend voor elke klus waar hitte een sleutelrol speelt. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 1600 Watt en een luchtverplaatsing van 240 liter per minuut, staat dit heteluchtpistool garant voor zowel kracht als precisie. Het compacte ontwerp met een lengte van slechts 34,8 centimeter en een breedte van 9 centimeter maakt het handig in gebruik, terwijl de maximale temperatuur van 620°C ervoor zorgt dat je zelfs de meest uitdagende projecten kunt tackelen. Verpakt in een stevige koffer is de Leister Triac ST direct klaar voor actie, waar je avontuur je ook brengt.

      Veiligheid en duurzaamheid in één pakket
      Bij krachtige gereedschappen zoals de Leister Triac ST Heteluchtpistool komt veiligheid op de eerste plaats. Dit model is ontwikkeld met jouw veiligheid in gedachten, zodat je zonder zorgen aan de slag kunt. De betrouwbaarheid van dit heteluchtpistool is ongeëvenaard, waardoor het een duurzame investering is voor professionals en doe-het-zelvers. Het apparaat biedt niet alleen consistente prestaties voor een scala aan toepassingen, zoals lassen, krimpen, en verf verwijderen, maar garandeert ook een lange levensduur. Zo haal je niet alleen een veelzijdige partner in huis, maar ook een gereedschap waarop je dag in, dag uit kunt vertrouwen.

      De slimme keuze voor elke klusser
      Waarom dit heteluchtpistool bestellen bij onze webshop? Simpel: naast het in huis halen van een topklasse gereedschap, profiteer je van voordelen die je leven eenvoudiger maken. Onze webshop blinkt uit in snelle levering en een groot assortiment, waardoor je niet lang hoeft te wachten om met je Leister Triac ST aan de slag te gaan. Bovendien staan onze scherpe prijzen en vriendelijke service garant voor een winkelervaring zonder gedoe. Of je nu een ervaren professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, je bent slechts enkele klikken verwijderd van een gereedschap dat je niet wilt missen. Kies voor gemak, kies voor ons.

      Opgenomen vermogen

      1600 W

      Maximale temperatuur

      620 °C

      Luchtverplaatsing

      240 l/min

      EAN

      7612733412277

      Artikelnummer

      346336

      Lengte (Product)

      34.8 cm

      Breedte (Product)

      9 cm

      Gewicht (Product)

      1.3 kg

      Temperatuur instelbaar met Pot-meter
      2 meter lange, hoge kwaliteit stroomkabel met Eurostekker
      Robuuste kunststof opbergkoffer

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.