usp1
usp2
usp3

NL

FR

Laserliner ThermoSpot One Infrarood Thermometer met laser - bereik -38°C t/m 365°C

Laserliner ThermoSpot One Infrarood Thermometer met laser - bereik -38°C t/m 365°C
40,79

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Laserliner 082.038A Thermometer: De slimme keuze voor precisiemetingen
   Of je nu een professional bent die betrouwbare metingen moet verrichten of een doe-het-zelver die graag een stapje verder gaat, de Laserliner ThermoSpot One Infrarood Thermometer met laser heeft alles wat je nodig hebt. Dit contactloze infraroodtemperatuurmeettoestel, versterkt met een geïntegreerde laser, maakt het mogelijk om oppervlaktetemperaturen te meten zonder enig fysiek contact. Dit is niet alleen geweldig voor gevoelige oppervlakken, waar traditionele meetmethoden schade kunnen aanrichten, maar ook ideaal voor gevaarlijke toepassingen zoals het controleren van bewegende machineonderdelen of spanningvoerende installaties. En met het indrukwekkende temperatuurmeetbereik van -38°C tot 365°C ben je voorbereid op elke situatie. Het Max-Read systeem zorgt ervoor dat de hoogste meetwaarde tijdens de meting zichtbaar is op het display, terwijl Auto-Hold de laatste waarde kortstondig opslaat voordat je verder gaat. Dit is handmeten nieuwe stijl; snel, accuraat en volledig op jouw controle.

   Veiligheid voorop: Maximale precisie met minimale risico's
   De Laserliner ThermoSpot One is niet zomaar een thermometer; het is een garantie voor zowel veiligheid als duurzaamheid. De contactloze meetmethode vermindert niet alleen het risico op kruisbesmetting bij het meten van temperaturen, maar verzekert ook dat je meet zonder gevaar voor jezelf of het object van meting. Of het nu gaat om elektrische componenten, bewegende delen van machines, of zelfs voedsel en vloeistoffen, deze thermometer zorgt ervoor dat je van een veilige afstand nauwkeurige metingen kunt uitvoeren. Daarnaast is de functie om de meetwaardeweergave om te schakelen van °C naar °F een creatieve toevoeging die inspeelt op diverse gebruikersbehoeften wereldwijd. Dankzij de peilfunctie met laser weet je zeker dat elke meting zo nauwkeurig mogelijk wordt uitgevoerd. Het apparaat is ontworpen voor jarenlang betrouwbaar en nauwkeurig gebruik, waardoor het een solide investering is in je gereedschapsarsenaal.

   Waarom bestellen bij ons? Jouw partner voor kwaliteit en service
   Als je de Laserliner ThermoSpot One Infrarood Thermometer met laser bestelt bij onze webshop, profiteer je niet alleen van een hoogwaardig meetinstrument, maar ook van talloze voordelen die onze service met zich meebrengt. Dankzij onze snelle levering heb je jouw nieuwe thermometer in no-time in huis, klaar om ingezet te worden voor al je meetbehoeften. Bovendien, met ons groot assortiment aan kwaliteitstools en accessoires, zijn wij de one-stop-shop voor al je gereedschapsbehoeften. Onze competitieve prijzen zorgen ervoor dat je altijd de beste waar voor je geld krijgt, terwijl onze vriendelijke klantenservice klaar staat om te helpen met elke vraag of nood. Wanneer je kiest voor ons, kies je voor een zorgeloze ervaring van begin tot einde.

   EAN

   4021563689989

   1x Set batterijen

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.