usp1
usp2
usp3

NL

FR

Laserliner CombiRangeXtender 40 Laserontvanger - 40m

Laserliner CombiRangeXtender 40 Laserontvanger - 40m
164,89
154,79

Verwachte leverdatum

30-04-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontmoet de Laserliner 033.35A Laserontvanger
   Duik in de wereld van precisie en efficiëntie met de Laserliner CombiRangeXtender 40, jouw nieuwe beste vriend voor alle uitlijnwerkzaamheden. Deze geavanceerde laserontvanger is jouw go-to tool voor zowel dichtbij als veraf, en dat allemaal dankzij de innovatieve RX- en GRX-Ready technologie. De hogere frequentie van de pulserende laserlijnen zorgt ervoor dat je tot wel 40m ver alles haarscherp in beeld houdt. Of je nu werkt met rode of groene lijnlasers, deze kanjer mist geen beat. En over handig gesproken: met de kop- en zijmagneten bevestig je de ontvanger zonder moeite waar je maar wilt, terwijl je met de universele houder hem zelfs aan meetlatten kan vastmaken. Kortom, de Laserliner CombiRangeXtender 40 brengt meetprecisie en gebruiksgemak samen in één onmisbaar gereedschap.

   Verzekerd van veiligheid en duurzaamheid
   Met de Laserliner CombiRangeXtender 40 haal je niet alleen een krachtig stuk gereedschap in huis, maar ook een veilige en betrouwbare partner voor al je projecten. Deze laserontvanger is ontworpen om aan al jouw eisen te voldoen zonder in te boeten op veiligheid of duurzaamheid. De robuuste behuizing beschermt het toestel tegen stof en spatwater, waardoor het geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik. Bovendien, met deze betrouwbare assistent aan je zijde, verminder je het risico op meetfouten en zorg je voor een gestroomlijnd werkproces waarin je efficiënt en nauwkeurig te werk gaat. Investeren in de Laserliner CombiRangeXtender 40 betekent investeren in de zekerheid van een succesvol project, elke keer weer.

   Waarom kiezen voor onze webshop?
   Besluiten om de Laserliner CombiRangeXtender 40 bij onze webshop te bestellen, betekent kiezen voor een wereld van voordelen. Niet alleen garanderen wij je een snelle levering aan de deur, maar ook profiteer je van ons groot assortiment dat jouw gereedschapskist tot de nok toe vult met alles wat je maar nodig hebt – allemaal tegen scherpe prijzen. Plus, we staan bekend om onze vriendelijke service; ons team staat altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij jouw aankoop. Met andere woorden, door voor ons te kiezen zorg je niet alleen voor een upgrade van je gereedschap, maar ook voor een soepele en aangename winkelervaring. De Laserliner CombiRangeXtender 40 wacht op je – sla je slag en maak je projecten succesvoller dan ooit tevoren!

   EAN

   4021563703593

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.