usp1
usp2
usp3

NL

FR

Laserliner AC-tiveMaster Digital Spanningstester met LCD scherm - AC/DC 6-690V

Laserliner AC-tiveMaster Digital Spanningstester met LCD scherm - AC/DC 6-690V
103,79

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Laserliner 083.025A Spanningsmeter: Jouw eerste stap naar veiligheid en precisie
   Zeg maar dag tegen giswerk en hallo tegen nauwkeurigheid met de Laserliner AC-tiveMaster Digital Spanningstester. Dit technologisch hoogstandje is jouw betrouwbare partner voor het testen van spanningen binnen een breed spectrum van AC/DC 6-690V, waardoor het een essentieel gereedschap is voor elke professional of doe-het-zelver die streeft naar precisie in hun projecten. Het hart van de AC-tiveMaster is de unieke combinatie van een digitaal LCD-scherm en een staafdiagram die zowel de numerieke meetwaarde als de kracht van het signaal in real-time weergeeft. Bovendien maakt deze Spanningsmeter het mogelijk om zonder omwegen belangrijke tests uit te voeren zoals eenfasetests, draaiveldtests, en zelfs een automatische doorgangstest compleet met een hoorbaar signaal voor ononderbroken workflow. De ingebouwde zelfdiagnose zorgt ervoor dat je altijd met een veilig gevoel aan de slag gaat, terwijl de geïntegreerde ledverlichting ervoor zorgt dat je zelfs in de slechtst verlichte omgevingen kunt werken. Met dit apparaat in je gereedschapskist ben je verzekerd van een veilige en efficiënte werkprocedure, elke keer opnieuw.

   Beveilig je werk met innovatie en duurzaamheid
   Werken met elektriciteit vereist uiterste precisie en betrouwbaarheid, en daar is de Laserliner spanningstester zich volledig van bewust. Door de automatische herkenning van AC en DC spanningen, gecombineerd met een doorgangstest met akoestisch signaal, staat veiligheid bij dit apparaat voorop. Dankzij de veiligheidscategorie III 1000V is deze spanningstester geschikt voor bijna alle soorten metingen binnen de gebouwinstallatie, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over jouw veiligheid of die van de installaties waarmee je werkt. De superheldere led voor meetpuntverlichting en de robuuste behuizing zullen ervoor zorgen dat jouw gereedschap lang meegaat, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Het toestel werkt probleemloos zonder batterij in noodbedrijf, waardoor je nooit in de steek gelaten wordt. De Laserliner AC-tiveMaster is niet alleen een slimme keuze voor nu, maar ook een duurzame investering in jouw toekomstige projecten.

   Kies voor gemak, snelheid en betrouwbaarheid
   Bij het aanschaffen van de Laserliner AC-tiveMaster Digital Spanningstester via onze webshop kies je niet enkel voor een top gereedschap, maar ook voor een koopbeleving die even betrouwbaar en efficiënt is. Onze snelle levering zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met jouw nieuwe spanningstester. Met een groot assortiment aan gereedschappen staan we altijd klaar om te voldoen aan jouw behoeften, terwijl onze scherpe prijzen ervoor zorgen dat je altijd de beste deal krijgt. Onze vriendelijke service is de kers op de taart, want wij staan altijd klaar om jou te ondersteunen bij elke stap van jouw aankoop. Kies voor gemak, snelheid en betrouwbaarheid, en maak de Laserliner AC-tiveMaster jouw nieuwe favoriete tool voor al jouw elektriciteitsprojecten.

   EAN

   4021563679836

   1x Beschermkappen
   1x Set batterijen

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.