usp1
usp2
usp3

NL

FR

Laserliner 053.10.90 Stroomadapter voor Cubus/Quadrum/Centurium Express serie - 5,6V - 700mA

Laserliner 053.10.90 Stroomadapter voor Cubus/Quadrum/Centurium Express serie - 5,6V - 700mA
40,99

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de kracht van Laserliner 053.10.90 Acculader
   Zeg vaarwel tegen onderbrekingen tijdens je precisieklussen met de Laserliner 053.10.90 Stroomadapter. Speciaal ontworpen voor de Cubus/Quadrum/Centurium Express serie, is deze adapter meer dan alleen een acculader. Met een amperage van 0,7 en een voltage van 5,6V, past hij perfect bij de energiebehoeften van jouw gereedschap. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, de juiste stroomvoorziening is essentieel voor het eindresultaat. Deze stroomadapter, draaiend op accu met een volt bereik van 5,6V, verzekert dat jouw instrumenten altijd klaar zijn voor gebruik. Naast betrouwbare kracht, belichaamt de Laserliner 053.10.90 ook de toewijding aan kwaliteit en efficiëntie. Kortom, een essentiële aanvulling op jouw gereedschapskist.

   Veilig en duurzaam in een handomdraai
   Bij de productie van de Laserliner 053.10.90 Stroomadapter is er speciaal aandacht besteed aan veiligheid en duurzaamheid. Dit betekent niet alleen dat de accu van je gereedschap langer meegaat, maar ook dat je je geen zorgen hoeft te maken over de betrouwbaarheid. Een consistent voltage van 5,6V zorgt voor een gelijkmatige lading zonder pieken of dalen, wat de levensduur van jouw gereedschap bevordert. Bovendien past de acculader naadloos bij je Cubus/Quadrum/Centurium Express serie gereedschap, waardoor het risico op schade of slijtage vanwege onjuiste stroomaanvoer minimaliseert. Veilig en verantwoord gebruik staat centraal, zonder in te boeten op prestatie of kracht.

   Waarom je niet langer moet wachten
   Wil je de Laserliner 053.10.90 Stroomadapter aan je werkuitrusting toevoegen? Dan is er geen betere plek dan onze webshop. Met een garantie van snelle levering en scherpe prijzen, zorgen we ervoor dat je geen moment langer hoeft te wachten dan nodig. Onze passie voor gereedschap weerspiegelt zich in ons groot assortiment: hier vind je alles wat je nodig hebt onder één dak. Daarnaast staat ons team altijd klaar met vriendelijke service, om je van een deskundig advies te voorzien bij elke stap. Laat de energie van jouw gereedschap niet verslappen en zorg dat je altijd kunt rekenen op de kracht en betrouwbaarheid van de Laserliner 053.10.90 Stroomadapter.

   Voltage

   5.6

   Amperage

   0.7

   EAN

   4021563683772

   1x Laserliner 053.10.90 acculader

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.