usp1
usp2
usp3

NL

FR

HiKOKI RH600TLAZ Heteluchtpistool in koffer - 2000W

★★★★★

4.5 / 5

2 reviews

HiKOKI RH600TLAZ Heteluchtpistool in koffer - 2000W
58,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van HiKOKI RH600TLAZ Heteluchtpistool
      Als je op zoek bent naar een veelzijdig heteluchtpistool dat niet alleen krachtig is, maar ook eenvoudig te bedienen, dan is de HiKOKI RH600TLAZ in koffer - 2000W je nieuwe beste vriend. Met een indrukwekkende luchtverplaatsing van 30 Kubieke meter per uur en de keuze uit twee verwarmings- en luchtstanden, biedt dit gereedschap een hoge mate van flexibiliteit voor diverse toepassingen. De koude stand zorgt voor een snelle afkoeling, wat essentieel is bij het afwisselen van taken. Een handige machinehaak maakt het mogelijk om het apparaat eenvoudig op te bergen of stationair te gebruiken, terwijl de oververhittingsbescherming door de thermostaat een extra laag veiligheid biedt. Het ergonomische design met soft grip zorgt voor comfort tijdens langdurige projecten, en met een maximale temperatuur van 600 Celsius ben je voorbereid op iedere verwarmingsuitdaging.

      Zorgeloos werken met optimale veiligheid en duurzaamheid
      Veiligheid en duurzaamheid staan centraal bij het HiKOKI RH600TLAZ Heteluchtpistool. Dankzij de oververhittingsbescherming door de thermostaat word je beschermd tegen de risico's van te hoge temperaturen, wat de levensduur van het apparaat aanzienlijk verlengt. Het ergonomische ontwerp met soft grip verminderd niet alleen de kans op vermoeidheid bij lang gebruik, maar zorgt er ook voor dat je een stevige grip behoudt, wat helpt bij het verminderen van ongelukken. De handige machinehaak draagt bij aan de veiligheid omdat het heteluchtpistool hiermee eenvoudig en veilig opgeborgen kan worden wanneer het niet in gebruik is. Zo combineert dit heteluchtpistool krachtig prestaties met veilige en duurzame gebruiksmogelijkheden, waarbij de betrouwbaarheid nooit in het gedrang komt.

      Waarom dit heteluchtpistool bij ons bestellen?
      Wanneer je kiest voor dit HiKOKI RH600TLAZ Heteluchtpistool, kies je niet alleen voor een topkwaliteit gereedschap, maar ook voor de toegevoegde waarde van bestellen bij onze webshop. Met onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten om met je nieuwe gereedschap aan de slag te gaan. Daarnaast profiteer je van scherpe prijzen die ervoor zorgen dat je altijd waar voor je geld krijgt. Ons groot assortiment aan gereedschappen en accessoires betekent dat je alles wat je nodig hebt op één plek kunt vinden. En mocht je vragen hebben of advies nodig hebben, dan staat onze vriendelijke service altijd voor je klaar. Dus wacht niet langer en bestel je HiKOKI RH600TLAZ Heteluchtpistool vandaag nog voor een ongeëvenaarde kluservaring!

      Werkt op

      Netstroom

      Verpakt in

      Koffer

      Aantal luchtstanden

      2

      Digitaal display

      Nee

      Luchtverplaatsing

      30 m³/h

      Maximale temperatuur

      600 °C

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4966376278459

      Artikelnummer

      105442

      Breedte (Product)

      28 cm

      Hoogte (Product)

      11.5 cm

      5x Toebehoren
      1x Koffer

    Reviews

    4.5 / 5

    ★★★★★

    2 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster