usp1
usp2
usp3

NL

FR

Hikoki BSL1850MA 18V Li-Ion accu - 5.0Ah - 378682

Hikoki BSL1850MA 18V Li-Ion accu - 5.0Ah - 378682
91,09

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Hikoki BSL1850MA 18V Li-Ion accu - Hier begint je project

      Een batterij die je niet in de steek laat. Da's de Hikoki BSL1850MA 18V Li-Ion accu. Met een amperage van 5.0Ah is deze accu een ware krachtpatser in jouw gereedschapscollectie. De Li-ion technologie zorgt voor een lange levensduur en optimale prestaties bij elke klus. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, deze accu tilt jouw projecten naar een hoger niveau. HiKOKI, het merk achter deze accu, staat bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid. Hun gereedschappen en accessoires zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten, zodat je altijd kunt rekenen op gereedschap van topkwaliteit.

      Rust je gereedschap uit met het beste

      Wat maakt deze accu zo bijzonder? Simpel. Met deze accu kun je urenlang doorwerken zonder onderbrekingen. De 18V zorgt ervoor dat je gereedschap de kracht krijgt die het nodig heeft, en de compatibiliteit met een breed scala aan HiKOKI gereedschappen maakt het een veelzijdige toevoeging. Of je nu zaag-, boor- of slijpwoningen uitvoert, deze accu staat zijn mannetje. Voor iedereen die passie heeft voor klussen, van beginnende hobbyisten tot doorgewinterde professionals, de Hikoki BSL1850MA is de accu die je zoekt. Veiligheid en gebruiksgemak staan centraal, zodat jij zorgeloos aan de slag kunt.

      Klaar voor een upgrade?

      Bij Fixami begrijpen we dat goed gereedschap het halve werk is. Daarom bieden we alleen het beste, zoals de HiKOKI BSL1850MA accu. Deze accu belichaamt ons streven naar topkwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Met deze accu in je gereedschapskist ben je klaar voor elke uitdaging. Onze specialisten staan altijd klaar met professioneel advies, of je nu online winkelt of onze showroom bezoekt. Kies voor het gemak van een groot assortiment, scherpe prijzen en snelle levering. Begin vandaag nog met het verbeteren van je projecten met Fixami.

      Set bevat

      1 stuk

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Amperage

      5

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      1

      Aantal stuks

      1

      Voltage

      18

      EAN

      4549115264441

      Artikelnummer

      375411

      1x HiKOKI BCL715G Accu

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.