NL

FR

Prijs

Handschuurblok

Voor de fijnste afwerking en de ultieme precisie in schuurwerk kies je voor het handschuurblok. In een wereld waar machinaal gereedschap de boventoon voert, blijft het handschuurblok een onmisbaar item voor professionals die streven naar perfectie. Het stelt je in staat om met gevoel en nauwkeurigheid materialen te schuren en de beste resultaten te bereiken.

Handschuurblok: meer dan een stuk gereedschap

Een handschuurblok is doorgaans een rechthoekig blok, vaak van hout of kunststof, met een handgreep aan de bovenzijde. Het schuurpapier wordt om het blok gewikkeld, waardoor je een vlak oppervlak krijgt voor een gelijkmatige drukverdeling tijdens het schuren. Door de vlakheid en stevigheid van het blok worden oneffenheden gemakkelijker weggewerkt dan wanneer je alleen met schuurpapier en je hand zou werken. Het interessante is dat, ondanks alle technologische vooruitgang, het eenvoudige ontwerp van het handschuurblok door de jaren heen nauwelijks is veranderd. Een stille getuige van de effectiviteit en waarde van dit gereedschap.

Tips voor het gebruik van je handschuurblok

Gebruik het handschuurblok altijd in de richting van de houtnerf om krassen te voorkomen. Begin met een grovere korrel om oneffenheden en oude verflagen te verwijderen en werk vervolgens toe naar een fijnere korrel voor een gladde afwerking. Het is belangrijk om het schuurpapier regelmatig te vervangen voor het beste resultaat. Voor contouren en gedetailleerd werk kun je het blok aan de zijkant gebruiken of voor kleine handschuurblokken kiezen.

Kies voor kwaliteit en service bij Fixami

Wanneer je investeert in een handschuurblok, wil je kwaliteit en duurzaamheid. Bij Fixami begrijpen we dat. Daarom bieden we een groot online assortiment aan van de beste handschuurblokken in de markt. En met onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe aankoop. Onze experts staan voor je klaar met persoonlijk advies, zodat je altijd de juiste keuze maakt. Of je nu een beginner bent of een ervaren professional, bij Fixami ben je aan het juiste adres voor kwaliteit, service en expertise.

30 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 2

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is