NL

FR

Prijs

    Laat nog 1 zien

Bouwemmer

Als je ooit op een bouwplaats bent geweest, of zelfs een doe-het-zelf project thuis hebt aangepakt, dan heb je ongetwijfeld de vertrouwde bouwemmer in actie gezien. Deze schijnbaar eenvoudige tool is eigenlijk een van de meest veelzijdige en nuttige hulpmiddelen in de gereedschapskist van elke professional.

De stevige bouw van de bouwemmer

Anders dan je standaard huishoudelijke emmer, is een bouwemmer ontworpen om de ontberingen van de bouwplaats te weerstaan. Gemaakt van stevig materiaal, meestal versterkt kunststof, is het bestand tegen zware ladingen, of het nu gaat om water, zand, cement of gereedschap. Dankzij de dikke, ergonomische handgreep kun je zware inhoud gemakkelijk dragen zonder dat de emmer vervormt of breekt. En hier is een leuk detail: de bouwemmer werd oorspronkelijk ontworpen om precies de juiste hoeveelheid water vast te houden voor een standaard cementmix!

Jouw bouwemmer optimaal benutten

Een bouwemmer is veel meer dan alleen een container. Op een bouwplaats wordt het vaak gebruikt om materialen te mengen zoals cement, verf of pleister. Zorg bij het mengen van materialen voor een gelijkmatige consistentie en vermijd overvullen. Na gebruik is het raadzaam de emmer direct te reinigen, vooral als je met kleverige of snelhardende stoffen hebt gewerkt. Hierdoor blijft je emmer in topconditie en klaar voor het volgende karwei.

Waarom jouw bouwemmer kiezen bij Fixami?

Wanneer het aankomt op betrouwbaar gereedschap, is Fixami jouw go-to bestemming. Ons groot online assortiment zorgt ervoor dat je altijd de bouwemmer vindt die het beste bij jouw behoeften past. Of je nu op zoek bent naar een compact formaat voor kleinere klussen of een grote emmer voor grootschalige projecten, wij hebben het allemaal. En met onze scherpe online prijzen, ben je verzekerd van kwaliteit tegen een geweldige prijs. Onze passie is om jou, de professional, te voorzien van de tools die je nodig hebt om je werk efficiënt en effectief uit te voeren. Kies voor Fixami en ervaar het verschil zelf.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is