Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Centerpons

Als professional weet je dat nauwkeurigheid en precisie de sleutel zijn tot een goed uitgevoerde klus. Wanneer je moet boren, is het essentieel om precies op de juiste plek te beginnen, en dat is waar de centerpons zijn intrede doet. Deze handige tool zorgt ervoor dat je boor niet wegglijdt, waardoor je met precisie en vertrouwen kunt werken.

Centerpons: meer dan een punt

De centerpons, vaak gemaakt van gehard staal, heeft een scherpe, puntige tip die een kleine inkeping maakt in het materiaal waarin je gaat boren. Dit gereedschap is onmisbaar wanneer je werkt met metalen, omdat het voorkomt dat de boor afglijdt. En hoewel de functionaliteit op het eerste gezicht eenvoudig lijkt, variëren centerponsen in grootte, gewicht en design, afhankelijk van de specifieke behoefte. Sommige zijn zelfs voorzien van een veermechanisme voor automatisch ponsen, wat een gelijkmatige en consistente inkeping garandeert bij elke druk. Het interessante is dat, hoewel technologie en gereedschappen voortdurend evolueren, de centerpons een tijdloos instrument blijft dat zijn waarde door de jaren heen heeft behouden.

Werken met de centerpons

Om de centerpons te gebruiken, plaats je de punt op de exacte plek waar je wilt boren en geef je een stevige tik met een hamer. Deze actie creëert een kleine inkeping die als gids dient voor je boor. Het is essentieel om met een stabiele hand en een duidelijk zicht te werken om ervoor te zorgen dat de inkeping precies op de gewenste plek wordt gemaakt. Naast het starten van boorgaten wordt de centerpons ook vaak gebruikt door metaalbewerkers en ingenieurs om markeringen en lijnen te maken voor verdere bewerking.

Waarom kiezen voor Fixami?

Bij Fixami begrijpen we het belang van het hebben van het juiste gereedschap voor de klus. Daarom bieden we een groot online assortiment centerponsen aan, geschikt voor elke professionele taak. En als je snel aan de slag wilt, zorgen we voor een snelle levering van je bestelling. Met onze scherpe online prijzen en ongeëvenaarde service ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit voor de beste prijs. Ontdek het zelf en maak van jouw volgende project een succes met Fixami.

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is