usp1
usp2
usp3

NL

FR

Festool SV-SYS D14 DOMINO verbindingsassortiment in systainer

Festool SV-SYS D14 DOMINO verbindingsassortiment in systainer-image
255,29

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Festool SV-SYS D14 DOMINO verbindingsassortiment in systainer

   Als professional in de bouw en houtbewerking is het belangrijk om te werken met kwalitatief hoogwaardige gereedschappen en accessoires. Het Festool SV-SYS D14 DOMINO verbindingsassortiment in systainer is een onmisbaar onderdeel van je gereedschapscollectie. Met een gewicht van 8.11 kilogram is dit assortiment niet alleen stevig en duurzaam, maar ook makkelijk te vervoeren.

   Dit verbindingsassortiment is speciaal ontworpen voor de Festool DOMINO verbindingssysteem en biedt een breed scala aan accessoires om verschillende soorten verbindingen te maken. Of je nu traditionele rechthoekige verbindingen of meer complexe hoekverbindingen nodig hebt, dit assortiment heeft alles wat je nodig hebt om je projecten tot in de perfectie af te werken.

   De systainer waarin het assortiment wordt geleverd, zorgt voor een georganiseerde en overzichtelijke opslag van alle onderdelen, zodat je altijd snel en gemakkelijk toegang hebt tot de benodigde accessoires. Met de barcode 1 is het ook eenvoudig om het assortiment te identificeren en bij te bestellen wanneer dat nodig is.

   Kortom, het Festool SV-SYS D14 DOMINO verbindingsassortiment in systainer is een onmisbaar gereedschap voor elke professionele vakman die streeft naar precisie en kwaliteit in zijn werk. Met dit assortiment ben je verzekerd van duurzame verbindingen en een professioneel resultaat.

   EAN

   4014549381236

   Artikelnummer

   335814

   Gewicht (Product)

   8.11 kg

   32 ankerbouten SV-AB D14
   12 x dubbele bout SV-DB D14
   32 spreidankers SV-SA D14
   DOMINO-stenen beuken D 14 x 75
   56 x dwarsanker SV-QA D14
   stiftsleutel SW 4
   48 x verbreding SV-V D14 voor dwarsankers
   32 afdekkappen zilver SV-AK D14 slr
   32 afdekkappen donkerbruin SV-AK D14 brn1
   32 afdekkappen lichtbruin SV-AK D14 brn2
   Systainer SYS3 M 137

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.