usp1
usp2
usp3

NL

FR

Eurom ORSA Fireplace - 2000W

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Eurom ORSA Fireplace - 2000W
Eurom ORSA Fireplace - 2000W
Eurom ORSA Fireplace - 2000W
Eurom ORSA Fireplace - 2000W
Eurom ORSA Fireplace - 2000W
Eurom ORSA Fireplace - 2000W
Eurom ORSA Fireplace - 2000W
Eurom ORSA Fireplace - 2000W
Eurom ORSA Fireplace - 2000W
339,09

Verwachte leverdatum

01-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      EUROM ORSA Sfeerhaard – breng Scandinavische warmte in huis
      Wil je jouw woonruimte verrijken met de gezelligheid en warmte van een haard, zonder de rompslomp van een traditionele open haard? De Eurom ORSA sfeerhaard - 2000W is dan de ideale keuze. Met een opgenomen vermogen van 2000 Watt en twee instelbare vermogensstanden biedt deze sfeerhaard niet alleen een behaaglijke warmte, maar ook een verstelbaar vlameffect dat de sfeer in elke kamer naar een hoger niveau tilt. De uniek vormgegeven houtblokken en het karakteristieke Scandinavische uiterlijk zorgen voor een moderne en toch tijdloze aanvulling op jouw interieur. Of je nu een gezellige avond plant met vrienden of een rustig moment alleen wilt, de Eurom ORSA sfeerhaard creëert altijd de perfecte ambiance in huis.

      Zorgeloos genieten met veiligheid en duurzaamheid
      Bij het ontwerpen van de Eurom ORSA sfeerhaard stond naast sfeer en warmte, ook de veiligheid centraal. Dankzij de ingebouwde oververhittingsbeveiliging kun je zonder zorgen genieten van jouw sfeerhaard. Deze functie zorgt ervoor dat de haard automatisch uitschakelt wanneer er een oververhitting dreigt, waardoor jouw veiligheid te allen tijde gewaarborgd is. Bovendien kies je met een duurzaam product zoals de Eurom ORSA niet alleen voor een warm en sfeervol huis, maar draag je ook bij aan het beter omgaan met onze planeet. Het gemak waarmee je de sfeer en de temperatuur naar wens kunt aanpassen, zorgt voor een efficiënt energieverbruik, wat de Eurom ORSA een betrouwbare en duurzame keuze maakt voor jou en je familie.

      Waarom de Eurom ORSA sfeerhaard een warme keuze is voor jou
      Investeren in de Eurom ORSA sfeerhaard via onze webshop betekent kiezen voor een combinatie van comfort, sfeer en veiligheid. Met voordelen zoals snelle levering en een groot assortiment, weet je zeker dat je niet lang hoeft te wachten voordat je kunt genieten van jouw nieuwe aanwinst. Bovendien, met onze scherpe prijzen en vriendelijke service, verzeker je jezelf van een aankoopervaring die net zo aangenaam is als de warmte van de Eurom ORSA sfeerhaard zelf. Stel je voor hoe deze sfeerhaard niet alleen jouw kamer, maar ook jouw hart verwarmt met zijn charmante uiterlijk en behaaglijke warmte. Dus, waar wacht je nog op? Haal vandaag nog die Scandinavische warmte in huis en creëer onvergetelijke momenten met de Eurom ORSA sfeerhaard.

      Aantal standen

      2

      Overhittingsbeveiliging

      Ja

      Opgenomen vermogen

      2000 W

      EAN

      8713415363487

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster