usp1
usp2
usp3

NL

FR

DeWALT DWE625-QS Bovenfrees - 2300W

DeWALT DWE625-QS Bovenfrees - 2300W
499,79

Verwachte leverdatum

16-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van DeWALT DWE625-QS Bovenfrees
      Duik in de wereld van ongeëvenaarde precisie en kracht met de DeWALT DWE625-QS Bovenfrees. Deze robuuste bovenfrees, met een indrukwekkende 2300 Watt aan opgenomen vermogen, maakt geen klus te zwaar. Of je nu dikke of dunne materialen moet frezen, de 12 millimeter diameter schacht biedt de stabiliteit die je nodig hebt voor nauwkeurige resultaten. Ook is deze bovenfrees uitgerust met een aansluiting voor stofafzuiging, zodat je werkplek schoon blijft terwijl je werkt. Met een maximale freesdiepte van 80 millimeter, geeft de DeWALT DWE625-QS je de vrijheid om in een reeks van projecten te duiken. Ontdek de mogelijkheden en til je werk naar een hoger niveau met deze krachtige bovenfrees.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Investeren in de DeWALT DWE625-QS Bovenfrees betekent niet alleen investeren in kracht, maar ook in veiligheid en duurzaamheid. Deze bovenfrees is ontworpen met jouw welzijn in gedachten, waarbij de aansluiting voor stofafzuiging niet alleen een schone werkomgeving bevordert, maar ook je gezondheid beschermt door het inademen van schadelijk stof te verminderen. De robuuste constructie van de bovenfrees belooft jarenlang betrouwbare prestaties, zelfs bij intensief gebruik. Dit maakt het tot de ideale investering voor zowel professionals als enthousiaste doe-het-zelvers die een hoge waarde hechten aan duurzaamheid en betrouwbaarheid in hun gereedschap. Met de DeWALT DWE625-QS hecht je niet alleen belang aan de kwaliteit van je werk, maar ook aan je persoonlijke veiligheid en het milieu.

      Waarom bestellen bij onze webshop?
      Bij onze webshop staat jouw tevredenheid op de eerste plaats. Wanneer je de DeWALT DWE625-QS Bovenfrees bestelt, profiteer je niet alleen van scherpe prijzen, maar ook van onze snelle levering. Wij begrijpen dat tijd kostbaar is, daarom streven we ernaar jouw nieuwe gereedschap zo snel mogelijk bij je thuis of op de werkplek te bezorgen. Bovendien biedt onze webshop een groot assortiment aan gereedschap, zodat je altijd vindt wat je nodig hebt. Onze vriendelijke service maakt jouw winkelervaring compleet. Kies voor onze webshop en ervaar zelf het gemak en de voordelen van het bestellen bij iemand die jouw passie voor gereedschap deelt.

      Opgenomen vermogen

      2300 W

      Maximale freesdiepte

      80 mm

      Diameter schacht

      12

      Aansluiting voor stofafzuiging

      Ja

      EAN

      5035048740842

      Artikelnummer

      346842

      Parallelaanslag
      30mm kopieerring
      Afzuigadapter
      12mm spantang

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.