usp1
usp2
usp3

NL

FR

Bosch GHG 20-60 Heteluchtpistool - 2000W

Bosch GHG 20-60 Heteluchtpistool - 2000W
Bosch GHG 20-60 Heteluchtpistool - 2000W
Bosch GHG 20-60 Heteluchtpistool - 2000W
Bosch GHG 20-60 Heteluchtpistool - 2000W
Bosch GHG 20-60 Heteluchtpistool - 2000W
Bosch GHG 20-60 Heteluchtpistool - 2000W
157,29

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de Bosch 06012A6400 Heteluchtpistool - krachtig en veelzijdig
      Duik in de wereld van efficiëntie en precisie met het Bosch GHG 20-60 Heteluchtpistool. Dit krachtige gereedschap, met een opmerkelijk sterke 2000W-motor, is jouw nieuwe beste vriend voor elke klus die precizie vereist. Het belooft niet alleen een indrukwekkende bediening in elke werkpositie, dankzij zijn ergonomische recht design, maar maakt ook indruk met zijn verstelbare temperatuurknop met negen standen die geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. Zijn capaciteit om soepel temperaturen tot 630 °C te bereiken en de twee luchtstroomsnelheden, zorgen ervoor dat jij alle controle hebt. Met een luchtverplaatsing van 30 kubieke meter per uur ben je verzekerd van efficiëntie op elke klus, groot of klein. Het Bosch GHG 20-60 Heteluchtpistool is onmisbaar gereedschap voor vaklieden die het maximale uit hun werk willen halen. En dat alles binnen een gebruiksvriendelijk formaat van 340mm lengte, 97mm hoogte, en een slanke breedte van slechts 74mm.

      Duurzaam en veilig, klus op klus
      Veiligheid en duurzaamheid zijn essentieel bij elk gereedschap, en het Bosch GHG 20-60 Heteluchtpistool stelt daarin niet teleur. Ontworpen voor de professionele vakman, garandeert het een veilige bediening zonder in te boeten aan prestatievermogen of comfort. Dankzij de robuuste bouw en de precisie-technologie, kun je rekenen op dit heteluchtpistool voor langdurige projecten en de zwaarste klussen. Het gereedschap is ontwikkeld om in verschillende werkposities te kunnen opereren, wat bijdraagt aan een verhoogde werkveiligheid en een verlaging van het risico op ongevallen of verwondingen. Of je nu aan het strippen bent van verf, het lassen van kunststoffen of het drogen van vulmiddelen, je kunt op dit heteluchtpistool vertrouwen voor een veilige en effectieve voltooiing van je werk. Zijn ontwerp en functionaliteiten zorgen niet alleen voor een veilig gebruik, maar bevorderen ook een langer leven van het apparaat. Met het Bosch GHG 20-60 Heteluchtpistool investeer je in duurzaamheid, veiligheid en betrouwbaarheid.

      Waarom bestellen bij ons? Voordelen en meer...
      Als je kiest voor het Bosch GHG 20-60 Heteluchtpistool, waarom zou je dan niet profiteren van de beste online winkelervaring? Bij onze webshop geniet je van snelle levering die gelijke tred houdt met jouw drukke schema en een groot assortiment dat ervoor zorgt dat alles wat je nodig hebt slechts een klik verwijderd is. Maar dat is nog niet alles; we verbinden ons ertoe om jou de scherpste prijzen te bieden, zodat je zonder compromis kunt winkelen. En mocht je tijdens het winkelen vragen hebben, onze vriendelijke service staat klaar om je te helpen - want jouw tevredenheid staat bij ons op nummer één. Kies voor gemak, betaalbare kwaliteit en een service die jou begrijpt. Kies voor onze webshop en haal het maximale uit jouw nieuwe Bosch GHG 20-60 Heteluchtpistool.

      Werkt op

      Netstroom

      Productlijn

      Bosch Professional

      Aantal luchtstanden

      2

      Digitaal display

      Nee

      Luchtverplaatsing

      30 m³/h

      Maximale temperatuur

      630 °C

      Opgenomen vermogen

      2000 W

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      3165140889551

      Artikelnummer

      205090

      Lengte (Product)

      340 mm

      Breedte (Product)

      74 mm

      Gewicht (Product)

      600 g

      Hoogte (Product)

      97 mm

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.