NL

FR

Bosch FSN OFA 32 KIT 800 geleiderail set

placeholder-product-media-alt-text-not-set
220,79

Verwachte leverdatum

14-03-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Bosch FSN OFA 32 KIT 800 geleiderail set

   Zeg hallo tegen jouw nieuwe maatje in precisie en flexibiliteit bij het werken met hout: de Bosch FSN OFA 32 KIT 800 geleiderail set. Dit setje is niet zomaar een toevoeging aan je gereedschap; het transformeert je zaag-ervaring tot een niveau van ongekende nauwkeurigheid. Het begint allemaal met de rail zelf, 800 millimeter puur vakmanschap, stevig en toch licht genoeg voor makkelijk gebruik. Voeg daarbij de Bosch FSN RA 32 800 geleiderail, de FSN OFA geleiderailadapter, twee snelspanklemmen en de Bosch RA 32 adapter en je hebt een onverslaanbaar team. Voor de fans van Bosch, herken je hier de toewijding aan innovatie en kwaliteit die het merk kenmerkt. Deze set belichaamt het perfecte huwelijk tussen functionaliteit en duurzaamheid, bedoeld om je werk niet alleen makkelijker maar ook plezieriger te maken.

   Van amateur tot prof: een set voor elke klus

   Of je nu een startende klusser bent of jezelf een ware meester noemt, deze geleiderail set werkt voor jou. Het stelt je in staat recht en nauwkeurig te zagen zonder daarbij in te leveren op veiligheid of kwaliteit van je werk. De geleiderails en adapters zijn ontworpen om naadloos samen te werken met jouw Bosch gereedschap, wat resulteert in een soepele, glijdende beweging en een snede zo recht als een liniaal. Voor wie graag met hout werkt, of het nu gaat om een hobbyproject of professioneel werk, deze set opent de deur naar mogelijkheden waar je alleen maar van kon dromen.

   Waarom kiezen voor Fixami?

   Laten we eerlijk zijn, goede gereedschappen maken de klus. En met de Bosch FSN OFA 32 KIT 800 geleiderail set, biedt Fixami je een topkeuze tegen een eerlijke prijs. Ben je klaar om je houtwerkprojecten naar een hoger niveau te tillen met precisie waar je op kunt bouwen? Bij Fixami vinden we dat iedereen toegang moet hebben tot het beste gereedschap, daarom zorgen we niet alleen voor een uitgebreid assortiment, maar ook voor professioneel advies. Van online bestellingen tot advies in onze showroom, we streven ernaar om jouw ervaring beter te maken. Met deze geleiderail set ben je niet alleen goed op weg; je begint je project met het vertrouwen van een professionele klusser.

   Body/set

   Set

   Lengte (Product)

   800 mm

   Gewicht (Product)

   2 kg

   Lengte geleiderail

   800 mm

   EAN

   3165140768580

   1x Bosch FSN OFA 32 KIT 800 geleiderail
   1 x Bosch FSN RA 32 800 Geleiderail
   1 x Bosch FSN OFA geleiderailadapter
   2 x Bosch snelspanklem
   1 x Bosch RA 32 adapter

  Aanbevolen combinaties

   Reviews

   Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

   Leer Fixami beter kennen

   Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

   Meer over ons
   • Tools van topkwaliteit

   • Specialist in online

   • Altijd persoonlijk advies

   • Wat je project ook is