usp1
usp2
usp3

NL

FR

Benning 44050262 DUSPOL Expert Tweepolige spanningstester - AC/DC 1000V

Benning 44050262 DUSPOL Expert Tweepolige spanningstester - AC/DC 1000V
77,99

Verwachte leverdatum

02-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Benning 44050262 Spanningsmeter: een bliksemsnelle introductie
   Dompel jezelf onder in de wereld van elektrische metingen met de Benning 44050262 DUSPOL Expert, dé tweepolige spanningstester die geen enkele professional mag missen. Uitgerust met de kracht om zowel AC als DC spanningen tot 1000V te testen, staat dit instrument garant voor nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Maar dat is nog maar het begin. De DUSPOL Expert gaat verder met een veelheid aan functies: van de LED aanduiding die elke meting visueel begeleidt tot de doorgangstest met zowel een zoemer als een gele LED die weerstandswaarden van 0 tot 100 kΩ detecteert. Maar daar houdt het niet op. De spanningsmeter herkent draaivelden en diodentesten, voert enkelpolige fasetests uit, en heeft zelfs een ingebouwde kabelbreukdetector - alle verrijkt met visuele en trilalarmen ter verificatie. Met meetpuntverlichting door een witte LED laat de DUSPOL Expert je letterlijk nooit in het donker staan. Dit is de metgezel die je wenst in elk scenario waarin precisie en veiligheid van cruciaal belang zijn.

   Veiligheid en duurzaamheid als standaard
   Wanneer het aankomt op het werkterrein, blinkt de Benning 44050262 DUSPOL Expert Spanningsmeter niet alleen uit in veelzijdigheid maar staat het ook synoniem voor veiligheid en duurzaamheid. Het robuuste ontwerp garandeert een lange levensduur, zelfs in de meest uitdagende omgevingen. Een trilalarm, samen met het visuele LED-systeem en de zoemer, zorgt ervoor dat je nooit een meting mist, ongeacht de omstandigheden. Het instrument is zodanig ontwikkeld dat je efficiënt en zonder twijfel kunt werken. Met de DUSPOL Expert kun je elke elektrische installatie betrouwbaar controleren, waardoor je niet alleen jouw werk, maar ook je omgeving veiliger maakt. De geavanceerde functies zoals draaiveldrichting-, polariteitstest en de kabelbreukdetector verzekeren een ongekende accuraatheid in jouw metingen en beslissingen op de werkvloer.

   Kies voor gemak met onze webshop
   Het toevoegen van de Benning 44050262 DUSPOL Expert Spanningsmeter aan je gereedschapskist was nog nooit zo eenvoudig en voordelig. Wanneer je voor onze webshop kiest, profiteer je niet alleen van onze ongeëvenaarde snelle levering maar ook van ons brede assortiment aan kwaliteitsgereedschap tegen scherpe prijzen. Het maakt niet uit of je een professional bent die zijn uitrusting wil uitbreiden of een doe-het-zelver die streeft naar kwaliteit; wij hebben alles wat je nodig hebt om je projecten naar een hoger niveau te tillen. Daarbij staan we bekend om onze vriendelijke service; we staan altijd klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Dus waarom wachten? Kies vandaag nog voor gemak en kwaliteit en zorg ervoor dat de Benning 44050262 jouw volgende partner wordt in elke elektrische onderneming.

   EAN

   4014651502628

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.