usp1
usp2
usp3

NL

FR

Airpress 4300021 - Bandenpomp met insteeknippels 12 bar

Airpress 4300021 - Bandenpomp met insteeknippels 12 bar
19,69

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Bandenpomp met insteeknippels 12 bar

   De juiste bandenspanning is belangrijk om veilig de weg op te gaan. Deze bandenpomp met 35 cm slang werkt tot 12 bar en is eenvoudig in gebruik. Met de hendel pomp je de lucht in de band. Heb je teveel lucht in de band? Met de drukknop haal je weer eenvoudig lucht uit de band.

   De bandenpomp is gemaakt van aluminium en ligt hierdoor licht in de hand. Bij het pakket worden twee insteeknippels geleverd, namelijk Orion 6 mm en Euro DN 7.2/7.4. Beide insteeknippels zijn voorzien van 3/8“ binnendraad. Deze insteeknippels draai je eenvoudig op de bandenpomp. Door de rubberen ring sluit het af en ontstaat er een luchtdichte verbinding.

   De manometer is eenvoudig af te lezen en is verdeeld in drie sectoren. Groen betekent dat er de juiste hoeveelheid lucht in de band zit, geel betekent iets te veel lucht in de band en rood betekent dat er echt teveel lucht in de band zit. In het rode en gele gedeelte moet je weer lucht uit de band laten lopen totdat het in het groene gedeelte komt en de juiste bandenspanning heeft. Kan ik de bandenvulmeter gebruiken om fietsbanden mee op te pompen?

   Het is mogelijk om fietsbanden op te pompen met deze bandenpomp, echter wordt het standaard niet geleverd met adapters.

   Aansluiten op de compressor

   De bandenvulmeter beschikt over een rubberen ring voor luchtdichting.

   Drukcapaciteit

   12 Bar

   Type pomp

   Bandenpomp

   EAN

   8712418004014

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Geselecteerd voor jou