usp1
usp2
usp3

NL

FR

3M 6300L Halfgelaatsmasker - Large

3M 6300L Halfgelaatsmasker - Large
26,79

Verwachte leverdatum

02-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de 3M Halfgelaatsmasker 6000 Serie - Comfort en Veiligheid Gecombineerd

   Als je op zoek bent naar een betrouwbare bescherming tegen deeltjes, gassen en dampen, dan is het halfgelaatsmasker uit de 6000 serie van 3M een uitstekende keuze. Dit comfortabele, herbruikbare masker is speciaal ontworpen voor langdurig gebruik en biedt dankzij de dubbele filtertechnologie optimale bescherming. Het is vervaardigd van lichtgewicht en zacht elastomeer, wat bijdraagt aan het comfort tijdens lange werkdagen. Het masker blijft goed op zijn plaats zitten door een eenvoudig te gebruiken hoofdharnas met nekband.

   Een van de grote voordelen van dit masker is de veelzijdigheid, mogelijk gemaakt door de bajonetachtige-verbinding waarmee je diverse 3M™ filters kunt bevestigen, zoals de Series 2000, 5000, 6000 en zelfs 3M luchttoevoersystemen, zodat je het masker volledig kunt aanpassen aan je persoonlijke beschermingsbehoeften.

   Het masker is niet alleen makkelijk te gebruiken, maar ook eenvoudig te onderhouden dankzij het simplistische ontwerp. Bovendien heeft het een laag profiel, wat zorgt voor minimale visuele obstructie, waardoor je een helder zicht behoudt tijdens het werken.

   Dit masker, met een gewicht van slechts 355 gram en gemaakt van thermoplastisch kunststof, voldoet aan de DIN EN 140 normen en is beschikbaar in maat Large. Je kunt dit veelzijdige en duurzame halfgelaatsmasker van de 3M 6000 serie vinden bij Gereedschapcentrum, waar het klaarstaat om jou de nodige bescherming te bieden tijdens diverse werkzaamheden.

   Beschermingsklasse

   Geen

   Breedte (Product)

   9 cm

   Hoogte (Product)

   15 cm

   Aantal stuks

   1

   Herbruikbaar

   Ja

   Uitademventiel

   Ja

   EAN

   4046719375936

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.