usp1
usp2
usp3

NL

FR

Zwaluw Den Braven 211173 Mixed Finisher Spray Voegafstrijkmiddel - Transparant - 500ml

Zwaluw Den Braven 211173 Mixed Finisher Spray Voegafstrijkmiddel - Transparant - 500ml
7,99

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Kenmerken van Den Braven Zwaluw Finisher
   Den Braven Zwaluw Finisher is een uitstekend product voor het professioneel en netjes afwerken van kitvoegen. Deze finisher, ontworpen om een strakke kitrand te verkrijgen, is een must-have voor zowel de doe-het-zelver als de professional.

   Dit product is een neutraal, universeel hulpmiddel dat bijdraagt aan het moeiteloos en nauwkeurig nat afmessen van kitvoegen. Een van de belangrijkste kenmerken van Zwaluw Finisher is dat het meer dan 90% biologisch afbreekbaar is en geen siliconen bevat. Dit maakt het een milieuvriendelijke keuze voor je kitwerk.

   Na gebruik van Zwaluw Finisher is het belangrijk om de ondergronden te reinigen of na te spoelen met water. Dit voorkomt eventuele spoorvorming en zorgt ervoor dat de afgewerkte voegen er perfect uitzien. Wees ervan bewust dat restanten van Zwaluw Finisher invloed kunnen hebben op het vloeigedrag en de hechting van verf.

   Den Braven Zwaluw Finisher is beschikbaar in een kant-en-klare flacon, maar kan ook voordelig worden aangeschaft als concentraat. Voor gebruik dien je het concentraat te mengen in een concentratie van 1 tot maximaal 3% met water.

   Voordelen van Den Braven Zwaluw Finisher:

   Zorgt voor een perfect afwerkresultaat.
   Is direct klaar voor gebruik.
   Helpt het verkleuren van kitvoegen te beperken.
   Bestel nu Den Braven Zwaluw Finisher bij Gereedschapcentrum voor een professioneel en onberispelijk resultaat in al je kitwerkzaamheden. Met dit product bereik je de gewenste afwerking snel en efficiënt.

   Kleurnaam

   Transparant

   Volume (product)

   500 ml

   EAN

   8711595187022

   Signaalwoord

   Geen

   Waarschuwingen (P-zinnen)

   Geen

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.