usp1
usp2
usp3

NL

FR

Vero 1009689 Stadbezem - Rood - 41cm

Vero 1009689 Stadbezem - Rood - 41cm
9,29

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontmoet je nieuwe maatje: de Vero 1009689 Bezem
   Maak kennis met de Vero 1009689 Stadbezem - jouw nieuwe beste vriend voor elke zware schoonmaaktaak. Met zijn harde kunstvezels in opvallend rood en een lengte van 115 millimeter, is deze bezem niet zomaar een bezem. Hij is speciaal ontworpen voor het aanpakken van grof vuil, betonresten en bouwafval, wat hem ideaal maakt voor gebruik bij sneeuw en nat weer. De duurzaamheid en efficiëntie van de Vero 1009689 Stadbezem - Rood - 41cm zullen je vast en zeker imponeren. Hoewel een steel niet inbegrepen is, biedt deze bezem met de juiste steel de perfecte combinatie van kracht en gebruiksgemak voor al je reinigingstaken. Zeg maar dag tegen het lastige vuil dat je pad kruist, en hallo tegen een schone omgeving met minimale inspanning.

   Gebruik hem veilig, houd hem lang
   Bij de Vero 1009689 Stadbezem draait alles om duurzaamheid en veiligheid. Dankzij de hoogwaardige materialen en constructie kun je erop vertrouwen dat deze bezem ook de zwaarste taken aankan zonder te buigen of te breken. Zijn harde kunstvezels bieden niet alleen de kracht om hardnekkig vuil te verwijderen maar zijn ook ontworpen om lang mee te gaan. Bovendien, met het juiste gebruik en onderhoud garandeert de Vero 1009689 dat je een betrouwbaar gereedschap in handen hebt voor al je buiten schoonmaakbehoeften. Veiligheid is ook belangrijk; dit is waarom we aanbevelen om altijd handschoenen te dragen tijdens het gebruik en de bezem op een droge, afgesloten plaats te bewaren om de levensduur te verlengen.

   Meer dan alleen een aankoop
   Het kiezen van de Vero 1009689 Stadbezem bij ons betekent dat je niet alleen een topproduct krijgt, maar ook profiteert van onze ongeëvenaarde dienstverlening. Met snelle levering kun je vrijwel direct genieten van je nieuwe schoonmaakhulp, en ons grote assortiment zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je nodig hebt voor elke klus. We zijn er trots op dat we niet alleen scherpe prijzen bieden, maar ook een vriendelijke service die altijd klaarstaat om je te helpen. Het toevoegen van deze bezem aan je schoonmaakarseenaal is meer dan een nuttige beslissing; het is ook een slimme keuze die overeenkomt met het gemak en de efficiëntie van winkelen bij ons.

   Inclusief steel

   Nee

   EAN

   8710374025463

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.