NL

FR

Prijs

  Laat nog 9 zien
  Laat nog 8 zien
  Laat nog 39 zien
  Laat nog 21 zien
  Laat nog 1 zien

Zaklamp

Zaklampen zijn al jaren een betrouwbare metgezel in het donker. Of je nu 's avonds laat op de camping bent, de kelder inspecteert na een stroomstoring, of gewoon een betrouwbaar lichtbron nodig hebt tijdens het klussen - een goede zaklamp is onmisbaar.

Van eenvoudig licht tot high-tech gadget

De evolutie van zaklampen is indrukwekkend. Vroeger waren het eenvoudige apparaten met gloeilampen en grote batterijen. Tegenwoordig zijn er LED-zaklampen die veel helderder schijnen, langer meegaan en vaak oplaadbaar zijn. Sommige moderne zaklampen bieden verschillende lichtmodi, variërend van dim tot intens helder en zelfs SOS-signalen. Een leuk weetje: de krachtigste zaklampen kunnen nu even helder schijnen als een autokoplamp!

De juiste zaklamp voor elke klus

Bij het kiezen van een zaklamp moet je nadenken over het beoogde gebruik. Voor kampeerders en wandelaars zijn lichtgewicht, compacte zaklampen met lange batterijduur ideaal. Klussers hebben wellicht behoefte aan robuuste en waterdichte modellen met een hoge lichtopbrengst. Daarnaast zijn er speciale zaklampen met UV-licht die gebruikt kunnen worden voor specifieke toepassingen zoals het opsporen van vervalsingen of lekken.

Kies voor kwaliteit bij Fixami

Als je op zoek bent naar de perfecte zaklamp, dan ben je bij Fixami aan het juiste adres. Ons groot online assortiment biedt opties voor elke behoefte en elk budget. En met onze snelle levering hoef je nooit lang in het donker te zitten. Of je nu een eenvoudige zaklamp nodig hebt of op zoek bent naar een high-tech model met de nieuwste functies, Fixami zorgt ervoor dat je verlicht wordt.

85 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 4

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
 • Tools van topkwaliteit

 • Specialist in online

 • Altijd persoonlijk advies

 • Wat je project ook is