Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Overige verlichting

Wanneer je aan verlichting denkt voor je werkplek, denk je waarschijnlijk eerst aan de basislampen. Maar wat nu als je net die ene specifieke lamp nodig hebt voor die ene klus? Dan kom je uit bij overige verlichting. Deze categorie omvat alle soorten lampen die buiten de standaardcategorieën vallen en is essentieel voor specifieke taken waar gewone lampen net niet volstaan.

Overige verlichting: Buiten het standaardboekje

Overige verlichting kan variëren van ultraviolet lampen tot specifieke LED-strips en alles daartussenin. Deze lampen zijn ontworpen voor specifieke taken, zoals het detecteren van lekkages, het creëren van sfeer of het verlichten van specifieke gebieden. Ze zijn vaak gemaakt van duurzame materialen, gezien de bijzondere omstandigheden waarin ze gebruikt kunnen worden. De energie-efficiëntie is vaak ook indrukwekkend, vooral bij LED-varianten. Een interessant detail: ultraviolet licht kan gebruikt worden om bepaalde materialen te laten gloeien, ideaal voor inspectiedoeleinden.

De juiste toepassing van overige verlichting

Elk type overige verlichting heeft een specifiek doel. Het is belangrijk om vooraf goed te bepalen welk type licht je nodig hebt voor je klus. Ga je bijvoorbeeld schilderen of behangen, dan kan een specifieke kleurtemperatuur het verschil in kleurwaarneming beïnvloeden. Voor inspectiedoeleinden, zoals bij lekkages of barsten, zijn er lampen die specifieke golflengtes uitstralen om problemen zichtbaar te maken. Zorg ervoor dat je je verlichting regelmatig controleert en zorg voor voldoende reservebatterijen of een stroombron, zodat je nooit in het donker komt te zitten.

Waarom kiezen voor Fixami voor jouw verlichtingsbehoeften?

Bij Fixami begrijpen we dat elke klus uniek is en dat soms standaard verlichting gewoon niet voldoet. Daarom hebben we een groot online assortiment overige verlichting om aan al je behoeften te voldoen. Onze scherpe online prijzen zorgen ervoor dat je altijd waar voor je geld krijgt. We hebben experts in huis voor persoonlijk advies, zodat je altijd de juiste verlichting voor je klus vindt. Met onze snelle levering ben je in no time voorzien van de perfecte lamp. Kies voor kwaliteit, expertise en een ruime keuze bij Fixami!

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is