Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Pneumatische tacker

Stel je een gereedschap voor dat je helpt met bevestigingstaken in een fractie van de tijd die je normaal zou besteden, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over kabels of batterijen. Dat is de kracht van een pneumatische tacker. Dit gereedschap, dat werkt op luchtdruk, is een onmisbaar item voor professionals die op zoek zijn naar snelheid, precisie en betrouwbaarheid.

De pneumatische tacker: Snelheid en precisie gecombineerd

Een pneumatische tacker, vaak gewoon 'lucht-tacker' genoemd, gebruikt samengeperste lucht om nagels of nietjes in diverse materialen te schieten. Het grootste voordeel is de constante kracht waarmee dit gebeurt, wat resulteert in gelijkmatige en nauwkeurige bevestigingen. Je hoeft niet bang te zijn voor het afnemen van kracht zoals bij sommige elektrische modellen. En wist je dat de allereerste tackers oorspronkelijk werden ontwikkeld voor de meubelindustrie? Ze waren bedoeld om de productietijd van meubels te verkorten en de kwaliteit van de afwerking te verbeteren.

Veilig en effectief gebruik van jouw tacker

Het is belangrijk om veilig om te gaan met een pneumatische tacker. Draag altijd een veiligheidsbril en handschoenen om jezelf te beschermen. Zorg ervoor dat je de tacker alleen gebruikt op een stabiel oppervlak en houd je handen uit de buurt van het schietgedeelte. Gebruik de juiste nagels of nietjes voor je tacker en het materiaal waarmee je werkt. En denk eraan: de pneumatische tacker is ideaal voor werkzaamheden zoals het bevestigen van dakbedekking, isolatiematerialen, houtwerk, en zelfs voor fijne meubelstoffering, dankzij de precisie waarmee je kunt werken.

Waarom jouw pneumatische tacker kopen bij Fixami?

Kiezen voor Fixami betekent kiezen voor kwaliteit en service. Ons groot online assortiment zorgt ervoor dat je altijd de juiste pneumatische tacker vindt die past bij jouw klussen en eisen. Daarnaast profiteer je van onze scherpe online prijzen. Maar daar houdt het niet op. Dankzij onze eigen voorraad is jouw gekozen tacker direct leverbaar. Dat betekent dat je snel kunt beginnen met je werkzaamheden. En mocht je nog vragen hebben of advies nodig hebben, dan staat ons team van experts klaar om je van persoonlijk advies te voorzien. Jouw tevredenheid is onze missie en met onze top service zorgen we ervoor dat je altijd met een glimlach je werk kunt doen.

44 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 2

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is