Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Lasklem

Als je ooit aan elektrische bedrading hebt gewerkt, weet je dat een veilige en betrouwbare verbinding essentieel is. Hier komt de lasklem in beeld - een onmisbaar hulpmiddel voor iedere professional die zich met elektrische installaties bezighoudt.

Lasklemmen: Kleine helden in de elektrawereld

Lasklemmen zijn ontworpen om een snelle en stevige verbinding tussen draden te waarborgen, zonder dat er gesoldeerd hoeft te worden. Ze zijn compact, maar de technologie erachter is geavanceerd. Een lasklem houdt draden stevig vast door ze mechanisch te klemmen. Dit zorgt voor een veilige elektrische verbinding, zelfs onder zware omstandigheden. Deze klemmen zijn meestal gemaakt van hoogwaardige kunststoffen en metalen die bestand zijn tegen corrosie, wat hun levensduur aanzienlijk verlengt. En een leuk detail: de moderne lasklem heeft het traditionele lasdopje praktisch van de markt verdreven vanwege de efficiëntie en betrouwbaarheid.

De lasklem toepassen als een pro

Correct gebruik van een lasklem is cruciaal om een optimale verbinding te garanderen. Begin met het strippen van de draad tot de gewenste lengte, zonder de kern te beschadigen. Plaats vervolgens de gestripte draadeinden in de klem en druk ze stevig aan. Eenmaal vastgezet, vormen de draden een duurzame en veilige verbinding. Het mooie van lasklemmen is hun veelzijdigheid. Ze zijn niet alleen geschikt voor vaste installatiedraden, maar ook voor flexibele draden, waardoor ze ideaal zijn voor een breed scala aan projecten, van huishoudelijke klusjes tot industriële toepassingen.

Waarom je kiest voor Fixami

De keuze voor kwaliteitsgereedschap maakt jouw klus niet alleen eenvoudiger, maar ook veiliger. Bij Fixami weten we dit als geen ander. Ons groot online assortiment aan lasklemmen biedt je keuzevrijheid en kwaliteit. Bovendien profiteer je van scherpe online prijzen. En met onze eigen voorraad ben je altijd verzekerd van een snelle levering. Mocht je advies nodig hebben over welke lasklem het beste bij jouw project past, ons team van experts staat altijd klaar om je van persoonlijk advies te voorzien. Ervaar zelf de top service van Fixami en zorg dat jouw elektrische verbindingen altijd op hun best zijn.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is