usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo SBEV 1300-2 Klopboormachine met snelspanboorhouder Futuro Top in metaBOX - 1300W

Metabo SBEV 1300-2 Klopboormachine met snelspanboorhouder Futuro Top in metaBOX - 1300W
219,99

Verwachte leverdatum

13-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van Metabo 600785500 Klopboormachine
      Ga je een klus te lijf waar kracht en precisie voorop staan? Dan is de Metabo SBEV 1300-2 Klopboormachine jouw nieuwe beste vriend. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 1300 Watt, sta je sterk in je schoenen bij elke klus. Deze machine blinkt niet alleen uit in kracht, maar ook in controle met de Vario-Tacho-Constamatic (VTC)-volle-golf elektronica, waardoor je altijd werkt met constante toerentallen die aangepast kunnen worden aan het materiaal. Nooit meer vastzittende schroeven of problemen bij aanboren op gladde oppervlakken dankzij de handige "Impuls"-functie. En met het robuuste tandwielhuis van aluminium, ben je verzekerd van een lange levensduur en optimale warmteafvoer. Deze klopboormachine, geschikt voor beton, hout, staal en vollebaksteen, maakt het schakelen tussen snelheden kinderspel met de snelspanboorhouder en asstop-overbrenging. De veiligheid is ook top-notch met een Metabo S-automatic veiligheidskoppeling. Kortom, de oplossing voor elke uitdagende klus, verpakt in een compact formaat van 20,5 cm hoog en 7,9 cm breed.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Bij krachtige machines als deze is veiligheid geen bijzaak, maar topprioriteit. En daar heeft deze klopboormachine goed op ingespeeld. Met de Metabo S-automatic veiligheidskoppeling vermijd je gevaarlijke situaties doordat de aandrijving mechanisch ontkoppelt als het gereedschap blokkeert. Daarnaast zorgt de herstartbeveiliging ervoor dat de machine na een stroomonderbreking niet zomaar opnieuw start. En dan hebben we het nog niet gehad over de overbelastingsprotectie die de motor beschermt tegen oververhitting. Deze kenmerken maken het een uiterst betrouwbare compagnon voor zowel professionele vakmensen als doe-het-zelvers. De draaibare koolborstelomschakeling garandeert dat je linksdraaiend net zoveel kracht hebt als rechtsdraaiend - ideaal om die koppige schroeven los te krijgen. En laten we de koolborstelslijtageindicatie niet vergeten, die tijdig waarschuwt voor onderhoud. Kortom, een machine ontworpen voor de langere termijn.

      Bestel en beleef het gemak
      Klaar om je gereedschapskist te upgraden met deze krachtpatser van Metabo? Bij onze webshop zit je goed. Met een snelle levering heb je de Metabo SBEV 1300-2 sneller in huis dan je "boorcapaciteit" kan zeggen. Tijd is geld, vooral als je midden in een klus zit. Daarom zorgen wij ervoor dat je niet lang hoeft te wachten. En als je dacht dat het daarbij ophoudt, think again. Ons assortiment is zo breed, dat je Voor iedere klus wel iets vindt; van klein handgereedschap tot de zwaardere jongens. Een scherpe prijs? Check! Vriendelijke service? Dubbelcheck! Wij staan altijd klaar om je advies op maat te geven, of je nu een doorgewinterde professional bent of een enthousiaste beginner. Waar wacht je nog op? Duik in de webshop en ontdek hoe wij dingen niet anders doen omdat het moet, maar omdat het beter kan.

      Werkt op

      Netstroom

      Verpakt in

      Koffer

      Geschikt voor materiaal

      Vollebaksteen, Beton, Hout, Staal

      Toerental onbelast, bereik

      1100-3100

      Afgegeven vermogen maximaal

      730 W

      Boorcapaciteit hout

      40 mm

      Boorcapaciteit beton

      22 mm

      Aandraaimoment maximaal

      44 N

      Toerental onbelast

      58900 rpm

      Capaciteit boorkop

      13 mm

      Boorcapaciteit metaal

      16 mm

      Aantal slagen

      58900 rpm

      Snelheidsstanden

      2

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Opgenomen vermogen

      1300 W

      Aantal mechanische versnellingen

      2

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430312723

      Artikelnummer

      122243

      Breedte (Product)

      7.9 cm

      Hoogte (Product)

      20.5 cm

      Gewicht (Product)

      2.8 kg

      1x Snelspanboorhouder Futuro Top
      1x Extra rubberen anti-slip handgreep
      1x Boordieptegeleider
      1x Kunststof koffer

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.