usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo NIV 18 LTX BL-M 18V Li-Ion accu knabbelschaar body in MetaLoc

Metabo NIV 18 LTX BL-M 18V Li-Ion accu knabbelschaar body in MetaLoc-image
495,69

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
   Metabo 601614840 Accu knabbelschaar: Een revolutie in metaalbewerking
   Ontdek de kracht van de Metabo NIV 18 LTX BL-M 18V Li-Ion accu knabbelschaar, speciaal ontworpen om je werk in metaalbewerking naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een professional bent of een gepassioneerde doe-het-zelver, deze krachtige, handige tool is ontworpen om zonder moeite door zowel vlak als gebogen plaatmateriaal te snijden. Met een indrukwekkende wendbaarheid maakt dit toestel uitsparingen en inkepingen vanaf radii van slechts 40 mm mogelijk. Gooi die hinderlijke netsnoeren maar aan de kant, want dankzij het CAS accu platform en het 18V voltage werkt deze knabbelschaar geheel op accu. Voorzien van een brushless motor, garandeert deze knabbelschaar een hoge verplaatsingskracht en snelle voortgang van je werkzaamheden, terwijl de traploos instelbare snelheid zorgt voor een perfecte aanpassing aan elk materiaal. Verder wordt het werken met metaal een stuk veiliger en aangenamer door de vertragings- en vonkvrije werking, en het ontbreken van hinderlijk metaalstof. En met Metabo Quick wissel je in een fluitje van een cent van matrijs en stempel, zonder gereedschap.

   Een veilige keuze voor duurzaam werken
   Veiligheid en duurzaamheid staan centraal bij de Metabo NIV 18 LTX BL-M. Dankzij de elektronische overbelastingsbeveiliging is dit gereedschap niet alleen betrouwbaar, maar geniet het ook van een lange levensduur. Het geringe gewicht, de slanke greep en de bovenschakelaar maken van langdurige werkzaamheden een comfortabele ervaring. Bovendien, met de spaanopvangzak hoef je je geen zorgen meer te maken over contactcorrosie door achtergebleven spanen, wat het gereedschap extra duurzaam maakt. Het vermogen om vertragings- en vonkvrij te werken, vermindert het risico op ongelukken en maakt het werken met de knabbelschaar een stuk prettiger. Je kunt er dus op vertrouwen dat de Metabo NIV 18 LTX BL-M, verpakt in een handzame Metabox, een veilige en duurzame keuze is voor al je metaalbewerkingsprojecten.

   Waarom deze Metabo knabbelschaar jouw werk revolutieert
   In de wereld van metaalbewerking maakt de Metabo NIV 18 LTX BL-M het verschil. Door nu te kiezen voor deze topklasse knabbelschaar, geniet je niet alleen van de technologische suprematie van Metabo, maar ook van alle voordelen die onze webshop te bieden heeft. Met een groot assortiment staan we garant voor een snelle levering, direct aan je deur. Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat kwaliteit nooit buiten bereik ligt. Daarnaast zijn we bekend om onze vriendelijke service; bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde klant met unieke behoeftes. Laat ons je helpen om je metaalbewerkingsprocessen eenvoudiger, veiliger en efficiënter te maken met de Metabo NIV 18 LTX BL-M.

   Accu platform

   CAS

   Maximaal geluidsniveau

   Normaal - 60 of meer dB

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   0

   Werkt op

   Accu

   Voltage

   18

   EAN

   4061792183308

   Artikelnummer

   314979

   Breedte (Product)

   8.3 cm

   Hoogte (Product)

   17.3 cm

   Stempel
   Matrijs
   Spaanopvangzak
   Combisleutel
   Koffer MetaLoc
   Zonder accu-pack, zonder lader

  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.