usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo AS 18 HEPA PC Compact 18V Li-Ion Accu alleszuiger / bouwstofzuiger body - HEPA - 6L - 602029849

Metabo AS 18 HEPA PC Compact 18V Li-Ion Accu alleszuiger / bouwstofzuiger body - HEPA - 6L - 602029849
144,59

Verwachte leverdatum

15-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
      Metabo AS 18 HEPA PC Compact Accu bouwstofzuiger
      Stel je een werkomgeving voor waar zuiverheid en snelheid hand in hand gaan. Dat is precies wat de Metabo AS 18 HEPA PC Compact 18V Li-Ion Accu alleszuiger/bouwstofzuiger body, met zijn indrukwekkende luchtverplaatsing van 126 kubieke meter per uur en een even formidabel luchtvolume van 2100 liter per minuut, belooft. Het accu platform CAS, gekend voor zijn uitwisselbaarheid en betrouwbaarheid over een breed spectrum aan gereedschappen, drijft dit krachtige apparaat aan op een 18 Volt accu. Deze eigenschappen maken het toestel niet alleen geschikt voor de bouw, maar essentieel. Met een tankinhoud van 6 liter en de optie voor nat & droog zuigen, manoeuvreert dit toestel zich moeiteloos door elke klus. Dit is niet zomaar een bouwstofzuiger; het is een belofte van een schoon werkterrein, ongeacht de omstandigheden.

      Veilig door de stof heen
      Elke professional weet dat op de bouwplaats veiligheid voorop staat. De Metabo AS 18 HEPA PC Compact onderscheidt zich niet alleen door zijn prestaties maar vooral ook door zijn HEPA-filter, waardoor je gegarandeerd wordt van een schone lucht, vrij van bouwstof. De combinatie van efficiënte luchtverplaatsing en het vermogen om veilig zowel natte als droge stoffen op te zuigen, maakt dit model een betrouwbare partner in de strijd tegen vuil en stof. Zijn compacte formaat en het feit dat hij op accu werkt, bieden een ongekende bewegingsvrijheid en gebruiksgemak, waarmee je de klus niet alleen sneller, maar ook veiliger klaart. Met dit apparaat heb je een duurzame oplossing in handen, die staat voor zuiverheid zonder compromis.

      Schoon gemak met een klik
      Waarom zou je kiezen voor de Metabo AS 18 HEPA PC Compact bij onze webshop? Simpel: snelheid en service. Ons groot assortiment garandeert dat je naast deze efficiënte bouwstofzuiger, alles wat je verder nodig hebt voor jouw project onder één dak vindt. Tel daar onze scherpe prijzen bij op, en je weet dat je de beste deal hebt gesloten. Maar wat ons echt onderscheidt, is onze vriendelijke service; wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en zorgen voor een snelle levering direct aan jouw deur of werkterrein. Bestel vandaag nog en maak je klaar voor een schoner werkterrein met de Metabo AS 18 HEPA PC Compact, jouw betrouwbare partner in netheid.

      Type stofzuiger

      Bouwstofzuiger

      Accu platform

      CAS

      Geschikt voor in de bouw

      Ja

      Luchtvolume

      2100 l/min

      Tank inhoud

      6 l

      Luchtverplaatsing

      126 m³/h

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Werkt op

      Accu

      Nat & droog zuigen

      Ja

      Voltage

      18

      EAN

      4061792197558

      Artikelnummer

      329927

      Gewicht (Product)

      4.8 kg

      Stretch-zuigslang (Ø 32 mm/0,5 - 2,5 m)
      Zonder accu-pack, zonder lader
      3 zuigbuizen van kunststof
      Tussenmof
      Vliesfilterzak
      HEPA-filter
      Zuigmondstuk (120 mm breed)
      Spleetzuigmondstuk
      Draagriem
      Aansluitmof binnen-Ø 28 mm/buiten-Ø 35 mm

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.