usp1
usp2
usp3

NL

FR

Makita 197472-9 Maaidraad - 15m

Makita 197472-9 Maaidraad - 15m
13,09

Verwachte leverdatum

18-04-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Makita 197472-9 Grasmaaier toebehoren: Een Essentiële Upgrade voor jouw Tuin Arsenal
   Ontdek de kracht van precisie met de Makita 197472-9 Maaidraad, jouw ultieme wapen in de strijd tegen een onverzorgd gazon. Met een indrukwekkende lengte van 15 meter biedt dit enkele stuk maaidraad jou de mogelijkheid om je tuin keer op keer met gemak te trimmen. Vervaardigd door Makita, een naam die synoniem staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de wereld van gereedschap, staat deze maaidraad garant voor duurzaamheid. Het model 197472-9, een vooraanstaand product uit de productgroep maaidraad, benadrukt Makita’s inzet voor hoogwaardige tuinonderhoud accessoires. Dit aangeboden als een enkele verpakking, typeert de maaidraad als ‘overig’ accessoire, maar wees gerust, het is alles behalve dat. Voor de tuinier die naar perfectie streeft, biedt de Makita 197472-9 Maaidraad met zijn royale lengte van 15 meter, de mogelijkheid om grote stukken land te onderhouden zonder constant nieuwe draad te hoeven toevoegen. Ruim voldoende voor meerdere maaisessies, deze maaidraad is de definitie van efficiency en performance voor zowel de hobbytuinier als de professionele landschapsbeheerder.

   Veilig en duurzaam maaien: De Makita 197472-9 belofte
   Duurzaamheid en veiligheid gaan hand in hand met de Makita 197472-9 Maaidraad. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze maaidraad niet alleen bestendig tegen het frequente gebruik, maar zorgt het ook voor een verhoogde veiligheid tijdens het maaien. De geavanceerde samenstelling van het materiaal minimaliseert het risico op breuk, waardoor jij ongewenste ongelukken kunt vermijden terwijl je jouw tuin naar een hoger niveau tilt. Maak je geen zorgen over het vervangen van de maaidraad halverwege een klus - de Makita 197472-9 is ontwikkeld met betrouwbaarheid als kernwaarde, wat betekent dat je kunt rekenen op consistente prestaties, ongeacht de omvang van jouw tuinproject. Het respect voor jouw veiligheid en het milieu plaatst deze maaidraad op een voetstuk binnen de tuinonderhoudswereld, waar duurzaamheid en betrouwbaarheid de sleutel zijn tot een zorgeloos maaiseizoen.

   Haal het meeste uit je tuin met snelle levering en vriendelijke service
   Waarom zou je het Makita 197472-9 Maaidraad juist bij ons bestellen? Om te beginnen, onze belofte van een snelle levering betekent dat je niet lang hoeft te wachten om jouw tuinprojecten af te maken. Het moment dat je besluit je tuingereedschap te upgraden met onze Makita maaidraad, is het moment dat wij er alles aan doen om dit zo snel mogelijk bij jou thuis te krijgen. Bovendien wordt deze service geleverd met een glimlach en een vriendelijke service die jouw online winkelervaring naar een hoger niveau tilt. Wij begrijpen de waarde van goede klantenservice en zijn hier om al je vragen te beantwoorden. Gecombineerd met onze scherpe prijzen, bieden wij de ideale mix van kwaliteit, waarde en service. Bestel jouw Makita 197472-9 Maaidraad bij ons en begin met vertrouwen aan jouw volgende tuinonderhoud project.

   Type accessoire

   Overig

   Lengte (Product)

   15000 mm

   Aantal stuks

   1

   EAN

   0088381459716

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.