NL

FR

Gloria Thermoflamm Bio Fix Onkruidbrander - 1100W

placeholder-product-media-alt-text-not-set
102,79

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Thermische onkruidbestrijding biedt een effectief alternatief voor chemische onkruidverdelgers om de storende wilde groei rond het huis te controleren. Dit komt omdat het gebruik van chemische kwab niet is toegestaan op verharde oppervlakken zoals de toegangsweg tot de garage of het trottoir, de aangebrachte middelen niet over de grond kunnen sijpelen op gesloten oppervlakken en in het ergste geval ongefilterd bij de volgende regendouche naar het riool worden gevoerd.

   De Thermoflamm bio Fix werkt met een verwarmingsspiraal tot 800° C en is binnen 30 seconden gebruiksklaar. Door het grote stralingsoppervlak van 150 cm² is een snelle werkvoortgang gegarandeerd. Zo werkt u met de Thermoflamm bio fix tot 4 keer sneller dan met bestaande gascartridges. Een geoptimaliseerde warmtebescherming en een effectieve onkruidbehandeling zijn gegarandeerd dankzij een geïntegreerde warmtebeschermingsplaat en reflectoren van roestvrij staal.

   Het apparaat wordt enkele seconden direct op de installatie geplaatst. Door de hitte klontert de celvloeistof tot aan de wortels. De uitzetting van de celvloeistof breekt de celwanden af - de plant droogt binnen de volgende dagen vanzelf uit. Een volledige afbranding van de installatie is niet nodig.

   Na beëindiging van de werkzaamheden wordt de Thermoflamm-biofix in de meegeleverde aluminiumkoelerhouder geplaatst. Hierdoor kan het apparaat afkoelen zonder dat de derde per ongeluk op de nog hete draad komt en zichzelf brandt.

   Werkt op

   Mains power

   Video

   https://www.youtube.com/watch?v=O9svA7LW2Ew

   Opgenomen vermogen

   1100 W

   Piezo ontsteking

   Nee

   Maximale temperatuur

   800 °C

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   4046436033171

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is