usp1
usp2
usp3

NL

FR

Gloria 270.0000 Spuitscherm - Universeel (115 x 335 mm) incl. vlakstraalsproeier

Gloria 270.0000 Spuitscherm - Universeel (115 x 335 mm) incl. vlakstraalsproeier
20,89

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Gloria 2700000 Drukspuit: Een maatje voor elk project
   Op zoek naar een oplossing die je projecten naar een hoger niveau tilt? Dan is de Gloria 270.0000 Spuitscherm met universele ommetingen van 115 x 335 mm, inclusief vlakstraalsproeier, jouw nieuwe beste vriend! Perfect voor alle Gloria druk- en hogedrukspuiten vanaf 3 Liter (behalve het SOX-, CleanMaster en FoamMaster assortiment), biedt dit spuitscherm een ongeëvenaarde precisie voor al je klussen. Of je nu werkt met de Gloria Prima 3, de uitgebreide Gloria Hobby 1800, of de industriële hogedrukspuiten: dit accessoire past als gegoten. Met zijn ingebouwde vlakstraalsproeikop en handig ophangoog tilt dit spuitscherm jouw spuitwerk naar een professioneel niveau. En laten we de compatibiliteit met een breed scala aan Gloria modellen niet vergeten; van de Gloria Prima 5 Comfort tot de Gloria Pro 1800. Kortom, de Gloria 270.0000 maakt precisiewerk niet alleen mogelijk, maar ook gemakkelijk en effectief.

   Zorgeloos spuiten met een gerust hart
   Met de Gloria 270.0000 Spuitscherm zet je niet alleen een stap vooruit in de precisie van je spuitwerk, maar ook in het veilig en duurzaam omgaan met je gereedschap. De doordachte constructie en het gebruik van hoogwaardig materiaal zorgen ervoor dat je drukspuit beschermd blijft tegen overmatige belasting en slijtage. Dit betekent dat je niet alleen nu, maar ook in de toekomst op dit spuitscherm kan vertrouwen. Bovendien, door de gerichte applicatie minimaliseer je verspilling en draag je bij aan een meer duurzame werkpraktijk. Het spreekt voor zich dat veiligheid en duurzaamheid hand in hand gaan met de betrouwbaarheid van dit product. Of het nu om een klein thuisklusje of om een grote professionele opdracht gaat, met de Gloria 270.0000 werk je altijd efficiënt, effectief en met respect voor je materiaal.

   Waarom dit spuitscherm in jouw mandje hoort
   Waarom zou je jouw Gloria 270.0000 Spuitscherm bij ons bestellen? Omdat wij, net als dit spuitscherm, inzetten op maximale kwaliteit en service. Met onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten om jouw projecten voort te zetten. Daarnaast staan wij garant voor scherpe prijzen, zodat je altijd waar voor je geld krijgt. Maar dat is lang niet alles: ons assortiment is zo uitgebreid dat je voor elk project bij ons terechtkunt, of het nu gaat om vervanging, uitbreiding of een compleet nieuwe gereedschapsset. En natuurlijk, als je vragen hebt of advies nodig hebt, staat onze vriendelijke klantenservice altijd voor je klaar om je te helpen met een glimlach. Kortom, voor kwaliteit, service en precisie ben je bij ons aan het juiste adres.

   Type accessoire

   Overig

   Aantal stuks

   1

   EAN

   4006325509576

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Geselecteerd voor jou