usp1
usp2
usp3

NL

FR

Eurom Force 1801 Hogedrukreiniger - 1800W

Eurom Force 1801 Hogedrukreiniger - 1800W
Korting
129,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de Eurom Force 1801 Hogedrukreiniger - 1800W
      Ben je klaar om jouw schoonmaakklussen naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met de Eurom Force 1801 Hogedrukreiniger, jouw nieuwe beste vriend voor elke schoonmaakuitdaging. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 1800 Watt en een maximale druk van 145 bar, is geen vuil veilig voor deze krachtpatser. De hogedrukreiniger is uitgerust met wielen en heeft een handige slanglengte van 5 meter, waardoor je gemakkelijk rondom het huis of je voertuig manoeuvreert. Het maximale geluidsniveau blijft binnen de normale grenzen, terwijl je water tot 40 Celsius kunt gebruiken om zelfs het meest hardnekkige vuil te lijf te gaan. Bovendien, met de netstroomvoorziening, ben je verzekerd van een constante krachtvoorziening tijdens je schoonmaakavonturen.

      Veiligheid en duurzaamheid voorop met de Eurom Hogedrukreiniger
      Wanneer je kiest voor de Eurom Force 1801, kies je niet alleen voor kracht, maar ook voor veiligheid en duurzaamheid. Deze hogedrukreiniger is ontworpen met oog voor jouw veiligheid en de levensduur van het apparaat. Met een temperatuurbeheersing die ervoor zorgt dat het water nooit warmer wordt dan 40 Celsius, bescherm je zowel de binnenwerk van de machine als de oppervlakken die je reinigt. De robuuste bouw en het doordachte ontwerp garanderen dat je jarenlang van je aankoop kunt genieten, zonder in te leveren op prestaties of betrouwbaarheid. Hou je omgeving schoon en je gemoedsrust intact, dankzij de betrouwbare werking van de Eurom Force 1801 Hogedrukreiniger.

      Waarom je niet langer hoeft te zoeken dan onze webshop
      Het aanschaffen van de Eurom Force 1801 Hogedrukreiniger bij onze webshop betekent genieten van talloze voordelen. Allereerst is snelle levering bij ons geen loze belofte; het is een garantie. Nooit meer eindeloos wachten op dat ene product dat jouw schoonmaakroutine compleet maakt. Daarnaast profiteer je van ons groot assortiment, waardoor je altijd vindt wat je zoekt - en meer. Naast scherpe prijzen, staat onze klantenservice altijd klaar om je met een glimlach verder te helpen. Met de Eurom Force 1801 Hogedrukreiniger en onze webshop aan je zijde, is elke schoonmaakklus een fluitje van een cent.

      Werkt op

      Netstroom

      Lengte slang

      5 m

      Maximaal toevoertemperatuur

      40 °C

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Maximale druk bar

      145 Bar

      Inclusief wielen

      Ja

      Opgenomen vermogen

      1800 W

      EAN

      8713415135688

      Artikelnummer

      374620

      1x Eurom Force 1801 Hogedrukreiniger
      1x Eurom Verlenglans
      1x Eurom Haspel
      1x Eurom Terrasreiniger
      1x Eurom Puntvlakstraalnozzle
      1x Eurom Roterende vuilfrees
      1x Eurom Slang 5 meter 

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.