usp1
usp2
usp3

NL

FR

Benning 44044084 MM P3 Digitale pocket multimeter - 600V DC/AC

Benning 44044084 MM P3 Digitale pocket multimeter - 600V DC/AC
75,79

Verwachte leverdatum

02-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Benning 44044084 Multimeter: een must-have voor elke toolbox
   Jij staat op het punt om een game-changer in de wereld van elektronica en elektriciteitsmetingen te ontdekken: de Benning 44044084 MM P3 Digitale pocket multimeter - 600V DC/AC. Deze compacte krachtpatser maakt nauwkeurige metingen een fluitje van een cent, met functies die elke professional of hobbyist zal waarderen. Met zijn LCD display van 5000 Counts en een ongeëvenaarde nauwkeurigheid van 0,6%, biedt dit instrument precisie waar je op kunt bouwen. Of je nu spanningen meet AC of DC tot 600V, weerstanden doorneemt tot 40 MΩ, doorgang en diodes test, frequenties analyseert of capaciteiten meet; deze veelzijdige multimeter heeft je gedekt. Zijn betrouwbare meetmethode RMS en de geheugenfunctie HOLD voegen daar nog eens een extra laag gebruiksgemak en precisie aan toe. Gecategoriseerd onder CAT III 300 V en volledig getest en goedgekeurd volgens IEC/EN 61010-1, belooft dit instrument niet alleen topprestaties maar ook maximale veiligheid tijdens al je klussen.

   Veilige en betrouwbare metingen binnen handbereik
   Veiligheid en betrouwbaarheid zijn twee essentiële pilaren als het aankomt op elektrische en elektronische metingen. De Benning 44044084 MM P3 Digital pocket multimeter schittert op beide fronten. Ontworpen en getest volgens de strenge normen van IEC/EN 61010-1, biedt het een solide basis voor veilige operaties binnen de gegeven meetcategorieën. Dit betekent dat je, ongeacht de complexiteit van je meetprojecten, kunt rekenen op dit toestel voor accurate en betrouwbare data. Daarbij komt nog de toegevoegde waarde van de HOLD-functie, waarmee je gemakkelijk metingen kunt vastleggen zonder het risico te lopen waardevolle informatie te missen. Herontdek het vertrouwen in elke meting, wetende dat je instrument gebouwd is met jouw veiligheid in gedachten, ondersteund door een bouwkwaliteit die voldoet aan de hoogste internationale standaarden.

   Jouw gereedschapswinkel: de keuze van de slimme professional
   Kiezen voor de Benning 44044084 MM P3 Digitale multimeter betekent niet alleen dat je kiest voor kwaliteit en precisie, maar ook voor het gemak en vertrouwen dat komt met het bestellen via onze webshop. We zijn trots op ons groot assortiment en onze scherpe prijzen, verzekerd dat je geen betere deal zult vinden. Bovendien, omdat we weten hoe belangrijk tijd is voor onze klanten, zetten wij ons in voor snelle levering. Dit betekent dat je niet lang hoeft te wachten om met je nieuwe Benning multimeter aan de slag te gaan. Dus, of je nu een professional bent die op zoek is naar betrouwbaar gereedschap of een enthousiaste hobbyist, bij ons ben je aan het juiste adres. Profiteer van de deskundige service en laat ons je partner zijn in elk project dat precisie en kwaliteit vereist.

   Overspanningscategorie

   CAT III

   Displayresolutie

   5000

   Batterijformaat

   Knoopcel

   Weerstandsbereik

   40 Ω

   Maximale spanning

   600 V

   EAN

   4014650440846

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.