NL

FR

Prijs

    Laat nog 1 zien
    Laat nog 10 zien

Diamantboor droog

De diamantboor droog is jouw onmisbare partner voor het boren in keiharde materialen zonder de noodzaak van waterkoeling. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, een diamantboor droog biedt de oplossing om nauwkeurig en snel te boren in materialen zoals beton, steen of keramiek.

Belangrijkste eigenschappen van een Diamantboor droog

Een droog diamantboor is ontworpen om de hardste materialen aan te kunnen zonder dat er water voor koeling nodig is. Dit is te danken aan de industriële diamantcoating die deze boren kenmerkt. Het belangrijkste kenmerk is de mogelijkheid om droog te boren, wat betekent dat je zonder water koelt, wat een groot voordeel is bij klussen waarbij watergebruik ongewenst of onpraktisch is. Overigens, wist je dat de diamantfragmenten die in de boorkop van een diamantboor droog worden gebruikt, op hoge snelheid roteren om een schurend effect te creëren dat door vrijwel elk materiaal heen kan snijden?

Juist gebruik en toepassingen van een Diamantboor droog

Een diamantboor droog vraagt om speciale aandacht tijdens gebruik. Het is cruciaal om met lage snelheid te starten en geleidelijk de snelheid op te voeren om oververhitting te voorkomen. Ondanks dat je bij dit type boor geen water nodig hebt, is het nog steeds belangrijk om regelmatig pauzes in te lassen om de boor af te laten koelen. De droge diamantboor is perfect voor het boren van gaten in beton, steen of harde keramische materialen, en is dus ideaal voor bijvoorbeeld het ophangen van zware voorwerpen aan de muur of het maken van openingen voor leidingen en kabels.

Voordelen van kopen bij Fixami

Als je jouw diamantboor droog bij Fixami koopt, profiteer je van onze snelle levering en ons grote online assortiment. Met een uitgebreide keuze aan droge diamantboren, altijd direct leverbaar uit eigen voorraad, ben je ervan verzekerd dat je snel kunt beginnen met jouw klus. Bovendien bieden we je persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat je de juiste diamantboor droog kiest voor jouw specifieke behoeften en project. Bij Fixami ben je dus altijd zeker van topkwaliteit producten, snelle levering en professioneel advies. Jouw klus is onze zorg.

53 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 3

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is