usp1
usp2
usp3

NL

FR

Prijs

    Laat nog 13 zien
    Laat nog 1 zien
    Laat nog 1 zien

Werkhandschoenen

Waarom zijn werkhandschoenen onmisbaar in jouw gereedschapskist? Of je nou professional bent of een fervente doe-het-zelver, goede bescherming van je handen is cruciaal. Werkhandschoenen beschermen tegen snijwonden, schaafwonden, chemische stoffen en extreme temperaturen. Of je nu met grove bouwmaterialen werkt, aan fijnmechanische projecten sleutelt of je handen moet beschermen tegen chemicaliën, er is altijd een paar werkhandschoenen dat past bij jouw klus. Ontdek ons uitgebreide assortiment binnen de categorie pbm en vind de perfecte match voor jouw project.

Verstevig je grip met werkhandschoenen

Werkhandschoenen zijn er in alle soorten en maten, elk met zijn unieke eigenschappen aangepast aan verschillende taken. Van stevige lederen exemplaren die perfect zijn voor zwaar werk tot flexibele, ademende modellen voor precisiewerk, de keuze is enorm. Een populair merk binnen onze collectie, Milwaukee, biedt handschoenen die niet alleen duurzaam zijn maar ook comfort en grip bieden, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Bij het kiezen van de juiste werkhandschoenen is het belangrijk te overwegen tegen welke risico's je handen beschermd moeten worden. Denk aan mechanische risico's, zoals scherpe objecten, maar ook chemische stoffen of extreme temperaturen. Wist je dat veel professionals kiezen voor handschoenen met speciale coatings voor extra grip of handschoenen die weerstand bieden tegen snijwonden op specifieke niveaus, afgestemd op hun werkzaamheden?

Handige voordelen

Wanneer je kiest voor werkhandschoenen van Fixami.be, profiteer je niet alleen van een groot assortiment en scherpe prijzen, maar ook van het gemak van direct leverbaar zijn uit eigen voorraad. Dit betekent dat je nooit lang hoeft te wachten om veilig aan de slag te kunnen gaan. Onze werkhandschoenen voldoen aan strenge veiligheidsnormen en zijn beschikbaar in verschillende maten en materialen, zodat je altijd vindt wat past bij jouw type werk. Benieuwd naar speciale aanbiedingen of op zoek naar een goede deal? Neem dan een kijkje op onze Promotie pagina voor de meest actuele acties. Jouw handen verdienen de beste bescherming, en bij Fixami.be zorgen we daarvoor, elke klus weer.

214 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees-image

Pagina 3 van 9