usp1
usp2
usp3

NL

FR

Stiga Combi 48 S Grasmaaier - 2200W

Stiga Combi 48 S Grasmaaier - 2200W-image
393,69

Verwachte leverdatum

16-05-2024

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Stiga 2L0482248/ST1 Benzine grasmaaier: een droom voor elk gazon
      Heb je ooit gedroomd van een gazon dat eruitziet alsof het met precisie door professionals is verzorgd? Met de Stiga Combi 48 S Grasmaaier - 2200W, wordt die droom werkelijkheid. Aangedreven door een robuuste 2200 watt benzinemotor, biedt deze grasmaaier niet alleen kracht, maar ook de duurzaamheid en efficiëntie die je nodig hebt voor het onderhouden van gazons tot wel 1200 vierkante meter. Het staal ontworpen maaidek garandeert langdurige prestaties en de opvangbak van 60 liter bespaart je talloze trips naar de composthoop. Maar dat is nog niet alles; de mulchfunctie geeft je het beste van twee werelden door het gemaaide gras fijn te versnipperen en terug te voeren naar je gazon, wat zorgt voor een natuurlijke bemesting. Met 6 aanpasbare maaihoogtes en een geluidsniveau van 96 decibel combineert de Stiga Combi 48 S kracht met veelzijdigheid, en zorgt zo voor een gazonverzorging die even bevredigend als effectief is.

      Lang en gelukkig maaien met de Stiga Combi 48 S
      Maaien met de Stiga Combi 48 S grasmaaier is niet alleen een plezier, maar ook een veilige en duurzame keuze. De efficiënte benzinemotor garandeert niet alleen een krachtige prestatie maar werkt ook betrouwbaar en consistent op elk soort gazon. De structuur van de maaier, inclusief het robuuste stalen maaidek en de duurzame componenten, verzekeren je van een lange levensduur en minimaliseren de noodzaak voor frequente vervangingen of reparaties. Daarnaast is veiligheid een topprioriteit bij Stiga; met bewuste ontwerpkeuzes zorgen ze ervoor dat je op een veilige manier kunt genieten van het maaien van je gazon, zelfs tijdens lange maaibeurten. Dit alles maakt de Stiga Combi 48 S Grasmaaier niet alleen een slimme investering voor je tuin, maar ook een betrouwbare partner voor jarenlang maai plezier.

      Jouw perfecte gazon met een klik
      Als het op gazonverzorging aankomt, verdient je gazon alleen het beste, en daarom stellen we de Stiga Combi 48 S Grasmaaier graag voor als de ideale keuze. Met onze snelle levering en scherpe prijzen maak je niet alleen een slimme keuze voor je tuin, maar ook voor je portemonnee. Ons groot assortiment verzekert je ervan dat je altijd vindt wat je nodig hebt voor je gazon, en onze vriendelijke service staat altijd klaar om je bij elke stap te helpen. Maak vandaag nog de keuze voor gemak, efficiëntie en waarde: kies voor de Stiga Combi 48 S Grasmaaier op onze webshop, en geniet van een perfect onderhouden gazon dat je buren zullen benijden.

      Met opvangbak

      Ja

      Mulchfunctie

      Ja

      Inhoud opvangbak

      60 l

      Toerental onbelast

      2900 rpm

      Maximale gazonoppervlakte

      1200 m²

      Materiaal maaidek

      Staal

      Tank inhoud

      0.75 l

      Aantal hoogteverstellingen

      6

      Opgenomen vermogen

      2200 W

      EAN

      8008984864436

      Artikelnummer

      401204

      Hoogte (Product)

      1230 mm

      Breedte (Product)

      565 mm

      Gewicht (Product)

      27 kg

      Lengte (Product)

      1550 mm

      1x Stiga Combi 48 S Grasmaaier

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.