usp1
usp2
usp3

NL

FR

Sola SRG 200 Schrijfhaak - 200 x 145mm

Sola SRG 200 Schrijfhaak - 200 x 145mm
19,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola 56013001 winkelhaak - Precisie en duurzaamheid in één
      Je kent het wel; je staat voor een klus en zoekt naar dat ene stuk gereedschap dat precisie koppelt aan duurzaamheid. Maak kennis met de Sola SRG 200 Schrijfhaak - jouw nieuwe maatje in klusland. Het been van geblauwd verenstaal is niet alleen een lust voor het oog maar staat garant voor nauwkeurigheid in elke lijn die je trekt. Het blok van brons geanodiseerd aluminium voegt daar een robuuste betrouwbaarheid aan toe. En dankzij de dubbele, geëtste maatverdeling aan beide kanten, vis je nooit meer achter het net. Of je nu timmert, meubels maakt of met metaal werkt; met de verstekoptie van 45 graden en de hoge stabiliteit door het aluminium blok zet je telkens weer je beste werk neer. Plus, met een been dat 3-voudig is bevestigd, heb je een gereedschap in handen waar je op kunt bouwen!

      Zorgeloos klussen met veiligheid en betrouwbaarheid voorop
      Veiligheid is geen bijzaak; dat weet jij als geen ander! Dus, wat als we je vertellen dat de Sola SRG 200 niet alleen je klus naar een hoger niveau tilt, maar ook nog eens je beste veiligheidsmaatje is? Dat afgeschuinde blok snijdt niet alleen scherpe hoeken in je project maar maakt ook korte metten met de kans op verwondingen. Dus zeg maar dag tegen die nare sneetjes en krassen. En laten we het daarbij over betrouwbaarheid hebben. Met een gereedschap dat speciaal ontworpen is voor experts zoals jij - van timmerman tot metaalbewerker - ben je voorzien van een partner die je nooit in de steek laat. De hoge kwaliteit en precisie waar Sola bekend om staat, verzekert je van een resultaat waar je trots op kunt zijn, keer op keer.

      Bestel vandaag nog en ervaar de top service
      Ben je overtuigd en zie je jezelf al aan de slag met de Sola SRG 200 Schrijfhaak? Wij snappen dat! Daarom zorgen wij ervoor dat, wanneer je bij onze webshop bestelt, je niet alleen kiest voor topgereedschap, maar ook profiteert van onze blinkende service. Snelle levering die ervoor zorgt dat je niet langer hoeft te wachten dan nodig en scherpe prijzen waardoor je altijd de beste deal scoort. Want laten we eerlijk zijn, wie houdt er nou niet van een fantastische deal? En mocht je nog twijfelen of gewoon even willen kletsen over dat ene project, dan staat onze vriendelijke klantenservice altijd voor je klaar met advies op maat. Dus, waar wacht je nog op? Dive in en maak van jouw projecten pareltjes met de Sola SRG 200 Schrijfhaak.

      EAN

      9002719021063

      Artikelnummer

      142824

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.