Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Makitaset zelf samenstellen? Jouw ideale Makita set

Tijd voor een nieuwe Makita combiset accu gereedschap maar kun je het niet vinden? Bij Fixami.be stel je in een handomdraai je eigen ultieme Makitaset samen. Kies het Makita gereedschap dat exact bij je werkzaamheden past en wij maken voor jou een scherpe Makita aanbieding!

Groot assortiment Makita sets maar zit jouw ideale Makitaset ertussen?

Makita staat bekend om zijn enorme assortiment kwalitatief hoogwaardig accu gereedschap voor de professional. Veel klanten willen graag meerdere Makita gereedschappen tegelijk aanschaffen en kiezen dan voor een van de vele Makita accu combisets. Op deze manier heb je meteen een complete gereedschapset met meerdere machines en passende toebehoren voor een mooie prijs. Helemaal prima toch? Zeker! Maar misschien wil je toch liever een decoupeerzaag in plaats van een reciprozaag in je set? Of heb je toch liever een schroefmachine met maximale power in plaats van het instapmodel? Wil je een duolader in plaats van een enkele? Of toch liever al je gereedschappen in een systainer in plaats van een tas? Tien accu’s in plaats van twee?

Zelf je eigen Makita set samenstellen

Geen probleem. Alles is mogelijk via de Gereedschapscentrum offertemodule! Je kiest hier exact de machines en accessoires die je graag in de set wilt hebben en wij doen ons best om je een zo mooi mogelijke Makita aanbieding te doen.

Hoe werkt het?

Eerst moet je natuurlijk bepalen wat je in de set wilt hebben. Hieronder leggen we je haarfijn uit waar je op moet letten bij het bepalen van jouw ideale Makitaset.

Bouw je vogelhuisjes of woonwijken? Welke machines passen bij jou?

Maak een lijst;welke machines;je nodig hebt en kijk dan op de website voor iedere machine welke opties er zijn. De ene schroefmachine is immers de andere niet. Bedenk dus goed waar je de machine voor gaat gebruiken. Ben je een (serieuze) thuisklusser of werk je dagelijks met je gereedschap op de bouw? Vaak kun je aan de prijs al wel zien in welke klasse de machine thuishoort.

Makita machines

Groot en heel krachtig? Of juist klein en compact?

Kijk ook goed naar de specificaties die voor jouw gebruik belangrijk zijn. Zit je in de keukenmontage en gebruik je de hele dag door kleine schroeven heeft het weinig zin om de meest krachtige schroefmachine uit te kiezen. Je hebt de kracht die deze machines leveren gewoonweg niet nodig en daarnaast zijn deze grotere en zwaardere machines alleen maar onhandig in krappe ruimtes. Een klein compact machientje is dan veel fijner werken en is als kers op de taart vaak ook nog goedkoper! Ben je timmerman op de bouw en gebruik je veel grote schroeven, gatzagen en flinke speedboren is het natuurlijk juist weer andersom. Kijk goed of er van een bepaald type machine geen verschillende versies zijn, soms zijn machines bijna identiek maar zijn er kleine verschillen. Een bepaald type aan/uit schakelaar, wel of geen verlichting of de mogelijkheid om een bepaalde accessoire te gebruiken, het kan zomaar eens het verschil maken voor jouw toepassing.

Gebruik de filters op de website om je keuze te vergemakkelijken!

* Tip: Zet eens de voorraadfilter aan en je krijgt alleen maar producten te zien die we op voorraad hebben. Je kunt dan, mits bijtijds besteld natuurlijk, de volgende dag al met je nieuwe Makita accu set aan de gang!

Makita gereedschap opbergen

Gereedschapskoffer, gereedschapstas, systainer of toch op een hoopje in de kruiwagen?

Ben je eruit welke machines je in je ultieme Makitaset wil hebben? Mooi! Beslis dan welk opbergsysteem je wilt gebruiken om al dat moois in te bewaren. Makita levert zijn machines meestal in een gereedschapskoffer of Mbox maar je kunt machines vaak ook zonder opbergmogelijkheid kopen om ze bijvoorbeeld allemaal samen in een gereedschapstas, gereedschapsrugzak of de welbekende kruiwagen te bewaren. Check dus altijd even de beschrijving van het product om te kijken of het product in een gereedschapskoffer, Mbox of zonder opbergsysteem geleverd wordt en kies voor de optie die handig is voor jouw situatie.

Welke accu's en opladers in je Makitaset?

Natuurlijk heb je ook opladers nodig. Je kunt er dan voor kiezen om machines, accu’s en opladers allemaal los te kopen maar je kunt natuurlijk ook gewoon setjes kiezen waar deze al inzitten. Voordeel is dat de accu’s dan ook op het stroomgebruik van het desbetreffende apparaat zijn afgestemd. Nadeel kan zijn dat er per machine ook altijd een oplader in een accuset zit. Kies je voor 4 machines met accu’s dan krijg je dus ook meteen 4 opladers.

Makita accu's en Makita acculaders

Bij een Makitaset zit meestal een enkele oplader maar er zijn ook duoladers of zelfs multiladers voor 4 accu’s verkrijgbaar als je veel accu’s op moet laden. Ideaal voor de professional! Aan het eind van de dag even op de lader leggen en de volgende dag weer helemaal opgeladen aan de slag. Bestel je je accu’s los mee, let er dan op dat ze geschikt zijn voor het apparaat dat je wilt gebruiken. Een haakse slijper gebruikt heel veel accu capaciteit en is dus niet zo’n goede combi met een 1,5Ah accu. Een 6Ah accu op een kitspuit daarentegen kan prima maar is niet echt nodig. De machine gebruikt namelijk relatief weinig accu capaciteit en de accu voegt alleen maar extra gewicht aan je machine toe.

* Tip: Bij twijfel kun je altijd even kijken welke accu’s erbij zitten als je een complete set accu's zou kopen. Dan zit je altijd goed.

Verbruiksmaterialen en accessoires

Uiteindelijk kun je natuurlijk nog weinig met je mooie Makitaset zonder accessoires. Dus gebruik dit moment ook om even kritisch naar je voorraad verbruiksmaterialen te kijken. Bitjes, zaagbladen, frezen, slijpschijven, boren, schuurpapier, stofzakken en PBM’s. Je hebt het allemaal nodig.

Veel plezier met je ultieme Makitaset!

Meer weten over Makita? www.makita.nl

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is