usp1
usp2
usp3

NL

FR

Prijs

    Laat nog 4 zien
    Laat nog 1 zien

Diamantboor

Een diamantboor is onmisbaar in het gereedschapsarsenaal van elke klusser die wil boren in extreem harde materialen. Met zijn industriële diamantcoating kan een diamantboor door bijna elk oppervlak heen dringen. Of het nu gaat om keramiek, porselein, glas, marmer of graniet, de diamantboor is jouw trouwe partner voor de meest uitdagende boorklussen.

Belangrijkste eigenschappen van een diamantboor

Een diamantboor onderscheidt zich van andere boren door zijn unieke diamantcoating. Deze coating maakt de diamantboor extreem duurzaam en bestand tegen de hardste materialen. Afhankelijk van het te boren materiaal zijn er verschillende soorten diamantboren, zoals droogboren en natboren. Droogboren worden vaak gebruikt voor baksteen en beton, terwijl natboren ideaal zijn voor het boren in tegels en natuursteen. Wist je dat diamant het hardste natuurlijke materiaal op aarde is? Dat maakt de diamantboor het perfecte gereedschap voor de meest veeleisende klussen.

Juist gebruik en toepassingen van een diamantboor

Het gebruik van een diamantboor vereist enige kennis en ervaring. Het is belangrijk om altijd op een lage snelheid te beginnen, en de snelheid langzaam op te voeren om oververhitting van de boor te voorkomen. Bovendien is het belangrijk om tijdens het boren voldoende druk uit te oefenen, maar zonder te forceren. Voor natboren is het essentieel om tijdens het boren waterkoeling te gebruiken om oververhitting en schade aan de boor te voorkomen. Of je nu een gat wilt boren in een keramische tegel, een spiegel of een granieten werkblad, met de juiste diamantboor is het een fluitje van een cent.

Voordelen van kopen bij Fixami

Als je jouw diamantboor bij Fixami koopt, profiteer je van ons grote online assortiment en onze scherpe prijzen. We hebben diamantboren in allerlei maten en types, direct uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat je snel aan de slag kunt met je klus. Bovendien krijg je bij ons altijd persoonlijk advies. Onze specialisten staan voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste diamantboor voor jouw project. Bij Fixami krijg je dus niet alleen topkwaliteit producten, maar ook een topservice. Maak je klus gemakkelijk met een diamantboor van Fixami.

150 artikelen

Pagina 47 van 7