usp1
usp2
usp3

NL

FR

Sola LSB 1000 Liniaal - 1000mm

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Sola LSB 1000 Liniaal - 1000mm
15,49
12,79

Verwachte leverdatum

17-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de precisie met de Sola LSB 1000 Liniaal - 1000mm
      Duik in de wereld van metingen waar nauwkeurigheid en precisie de sleutel zijn met de Sola LSB 1000 Liniaal. Deze liniaal is een toonbeeld van kwaliteit; vervaardigd uit roestvrij, buigbaar verenstaal, garandeert het een langdurige betrouwbaarheid. Met een lengte van maar liefst 1 meter en een breedte van 30 millimeter, biedt dit meetinstrument ruime mogelijkheden voor verschillende toepassingen. Wat het echt bijzonder maakt, is de hoge resolutie maatverdeling aan beide zijden, in zowel mm als cm met oplopende intervallen van 0,5mm, voor het meest nauwkeurige werk. Perfect geschikt voor staalconstructie en industrie, waarbij de flexibiliteit van de liniaal het meten op moeilijk bereikbare plekken of rondingen mogelijk maakt. Of je nu een professional bent in de bouw of een doe-het-zelver thuis, de Sola LSB 1000 biedt de precisie die je nodig hebt voor elk project.

      Veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid in elke meting
      Bij het werken met meetinstrumenten zijn veiligheid en duurzaamheid even belangrijk als de nauwkeurigheid van de meting zelf. De Sola LSB 1000 Liniaal is ontworpen om aan deze cruciale behoeften te voldoen. Het gebruik van roestvrij verenstaal niet alleen verzekert een lange levensduur, maar ook de buigzaamheid maakt de liniaal minder gevoelig voor breken of vervormen, zelfs bij intensief gebruik in uitdagende omgevingen. De dubbel geëtste maatverdeling blijft duidelijk zichtbaar over tijd, waardoor je altijd kunt vertrouwen op de nauwkeurigheid van je metingen. Of je nu bezig bent met nauwgezette staalconstructies of gedetailleerd industrieel ontwerp, de Sola LSB 1000 is je betrouwbare partner voor elke taak. Met dit gereedschap in handen kun je met vertrouwen werken, wetende dat veiligheid en duurzaamheid voorop staan.

      Haal het meeste uit jouw bestelling
      Beslissen waar je jouw gereedschap koopt, is net zo belangrijk als de keuze van het gereedschap zelf. Bij onze webshop staan we klaar om je niet alleen de Sola LSB 1000 Liniaal - 1000mm aan te bieden, maar ook een winkelervaring die even nauwkeurig en betrouwbaar is als onze producten. We blinken uit in snelle levering, waardoor je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met jouw projecten. Ons uitgebreide assortiment verzekert dat je altijd vindt wat je nodig hebt, tegen scherpe prijzen die jouw budget respecteren. Bij ons staat klantvriendelijkheid centraal; we zijn altijd bereid om te helpen en ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met je aankoop. Kies voor onze webshop en ervaar de voordelen van kopen bij een partner die jouw passie voor gereedschap deelt.

      Materiaal

      RVS

      Meetlengte

      1 m

      Inch of metrisch

      Metrisch

      EAN

      9002719021254

      Artikelnummer

      142911

      Breedte (Product)

      30 mm

      Lengte (Product)

      1 m

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster