usp1
usp2
usp3

NL

FR

Sola Big Red 3 120 Blokwaterpas - 1200mm

Sola Big Red 3 120 Blokwaterpas - 1200mm
70,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de precisie van de Sola 1219401 Waterpas
      Wanneer nauwkeurigheid in jouw werkzaal een must is, introduceren we met trots de Sola Big Red 3 120 Blokwaterpas - 1200mm, een ware revolutie in de wereld van meten en uitlijnen. Dit stukje precisiegereedschap blinkt uit door zijn robuuste aluminium kokerprofiel, perfect afgewerkt met een opvallende rode poedercoating. Met een profielgewicht van ongeveer 890 gram per meter en afmetingen die de perfecte balans vinden tussen gebruiksgemak en precisie (59 x 26 mm), is deze waterpas een must-have voor iedere professional. Het ontwerp is niet alleen robuust maar ook slim, met ribben voor een betere grip en stabiliteit tijdens het werk. De thermoresistente inbouwmethode van de drie acrylglazen bloklibellen - een horizontale met vergrotingslens en lichtplaatje en twee verticale - biedt een ongeëvenaarde meetnaukeurigheid. De toevoeging van twee handgrepen en de gefreesde meetvlakken verhogt niet alleen het gebruiksgemak maar garandeert ook betrouwbaarheid bij elke meting. Kortom, de Sola Big Red 3 120 is onmisbaar voor professionals zoals meubelmakers, timmermannen en bouwvakkers die precisie hoog in het vaandel dragen.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Bij het ontwerpen van de Sola Big Red 3 120 Blokwaterpas - 1200mm is met elk detail rekening gehouden, niet enkel wat betreft nauwkeurigheid, maar ook als het aankomt op veiligheid en duurzaamheid. De schokabsorberende 2K-eindkappen beschermen niet alleen het gereedschap tegen de onvermijdelijke stootjes en vallen op de bouwplaats, maar zorgen tevens voor bescherming van de werkstukken. De robuuste constructie aangevuld met deze specifieke veiligheidskenmerken maakt dat deze waterpas een betrouwbare partner is voor elke klus. Of je hem nu gebruikt bij fijn meubelwerk of in het ruwere werk op de bouw, je kunt rekenen op een waterpas die met jou en voor jou werkt. Door de combinatie van een lichtgewicht aluminium profiel en duurzame componenten biedt de Sola Big Red 3 120 een uitstekende levensduur, wat essentieel is voor professionals die hun gereedschap even zwaar belasten als zijzelf.

      Shop slim, meet precies
      Investeren in de Sola Big Red 3 120 Blokwaterpas - 1200mm via onze webshop betekent kiezen voor precisie met het gemak van snelle levering en toegang tot een groot assortiment. Voor professionals en hobbyisten die waarde hechten aan kwaliteit tegen scherpe prijzen, biedt onze webshop de oplossing. Niet alleen blinken we uit door ons uitgebreide aanbod in gereedschap, maar ook in onze klantenservice. Vriendelijk, behulpzaam en altijd paraat om je te adviseren over de beste keuzes voor jouw project. Of het nu gaat om een complexe constructie of een simpel DIY-project; met de Sola Big Red 3 120 en onze ondersteuning haal je elke keer weer het maximale uit elke meting. Kiezen voor onze webshop is kiezen voor gemak, kwaliteit en service waarop je kunt bouwen - met gereedschap dat geen steek laat vallen.

      Magnetisch

      Nee

      Digitaal display

      Nee

      Lengte waterpas

      1200 mm

      Aantal libellen

      3

      Meetlengte

      120 cm

      EAN

      9002719019039

      Artikelnummer

      143133

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

    Geselecteerd voor jou