usp1
usp2
usp3

NL

FR

Sola AZB 20 Blokwaterpas - 200mm

Sola AZB 20 Blokwaterpas - 200mm
Sola AZB 20 Blokwaterpas - 200mm
Sola AZB 20 Blokwaterpas - 200mm
Sola AZB 20 Blokwaterpas - 200mm
Sola AZB 20 Blokwaterpas - 200mm
23,29

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Sola 1010101 Waterpas - Een Niveau Hoger
      Zoek je naar precisie en duurzaamheid in één handzaam pakket? Dan is de Sola AZB 20 Blokwaterpas - 200mm precies wat je nodig hebt. Vervaardigd uit stevig aluminium met een zilveren geanodiseerde afwerking, biedt deze waterpas een optimale mix van lichtgewicht hantering en robuuste betrouwbaarheid. Het profiel van 50 x 24 mm en een gewicht van ongeveer 590 g/m zorgen ervoor dat je een tool in handen hebt die zowel gemakkelijk te hanteren als duurzaam is. De Sola AZB 20 is uitgerust met breukvaste acrylglazen bloklibellen, waarbij de horizontale libel zelfs een vergrotingslens en lichtplaatje bevat voor een nog accuratere meting. Praten over precisie, de meetnauwkeurigheid in normale posities is minder dan 0,5mm/m (0,029 graden), en bij omslag minder dan 0,75mm/m (0,043 graden), wat dit stuk gereedschap ideaal maakt voor professionals zoals metselaars, bouwprofs, vloerenleggers en installateurs. Als je waarde hecht aan nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in je werk, dan is dit model een essentiële toevoeging aan je gereedschapskist.

      Zekerheid boven alles - De Duurzaamheid van de Sola AZB 20
      Gereedschap moet niet alleen nauwkeurig maar ook betrouwbaar en duurzaam zijn. Dat snappen we. Daarom zijn de schokdempende eindkappen van de Sola AZB 20 Blokwaterpas niet alleen een detail; ze zijn jouw zekerheid voor een lange levensduur. Zelfs in de meest uitdagende werkomgevingen waar elk stuk gereedschap het zwaar te verduren krijgt, kun je rekenen op de robuuste kwaliteit van deze waterpas. Bovendien, met twee libellen - een horizontale met vergrotingslens en een verticale - ben je verzekerd van een uitmuntende leesbaarheid en meetnauwkeurigheid, wat jouw werk nog makkelijker en betrouwbaarder maakt. Investeer in de Sola AZB 20, en je kiest voor een instrument dat je niet in de steek laat, wat je ook moet meten.

      Jouw project, Onze Waterpas - Waarom Kiezen voor Ons
      Snelheid in levering, een breed assortiment en prijzen die je doen glimlachen; dat zijn slechts enkele van de voordelen wanneer je besluit je gereedschap bij ons te bestellen. De Sola AZB 20 Blokwaterpas past perfect in deze formule. Naast dit kwalitatieve stuk gereedschap krijg je toegang tot ons uitgebreide aanbod aan gereedschappen en accessoires, allemaal tegen scherpe prijzen. En mocht je vragen hebben, dan staan we met onze vriendelijke service klaar om je te ondersteunen. Wij begrijpen dat bij elk project, groot of klein, ieder detail telt. Daarom zorgen wij ervoor dat je niet lang hoeft te wachten op deze essentiële toevoeging aan je gereedschapskist. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de precisie die de Sola AZB 20 Blokwaterpas je biedt.

      Magnetisch

      Nee

      Digitaal display

      Nee

      Aantal libellen

      2

      Lengte waterpas

      200 mm

      Meetlengte

      20 cm

      EAN

      9002719000013

      Artikelnummer

      143120

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.