usp1
usp2
usp3

NL

FR

Redbrick Granite Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 43

Redbrick Granite Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 43
87,79

Verwachte leverdatum

06-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Stevig en stijlvol aan het werk met de Redbrick Granite S3 Werkschoenen

      Als je op zoek bent naar een paar betrouwbare en comfortabele werkschoenen, dan ben je bij de Redbrick Granite aan het juiste adres. Deze unisex werkschoenen zijn speciaal ontworpen om jouw voeten te beschermen en ondersteunen tijdens je werkzaamheden, ongeacht je geslacht. Met hun stijlvolle, hoge model in een klassieke grijze kleur, combineer je veiligheid moeiteloos met een moderne uitstraling.

      De Redbrick Granite werkschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzame en robuuste bescherming. De veiligheidsklasse S3 indicatie betekent dat deze schoenen niet alleen een beschermende neus hebben, maar ook een penetratiebestendige kevlar zool. Dit materiaal is niet alleen lichtgewicht, maar ook uiterst sterk, waardoor je voeten goed beschermd zijn tegen scherpe objecten die je op de werkvloer kunt tegenkomen.

      Met maat 43 bieden deze werkschoenen een comfortabele pasvorm voor iedereen die deze maat draagt. De hoge vorm van het model geeft extra steun en bescherming aan je enkels, ideaal voor werkzaamheden waarbij je veel moet lopen of staan. Kortom, de Redbrick Granite werkschoenen zijn een uitstekende keuze voor professionals die waarde hechten aan veiligheid, comfort en stijl.

      Schoenmaat

      43

      Kleurnaam

      Grijs

      Veiligheidsklasse

      S3

      Materiaal

      Leer

      Materiaal zool

      Kevlar

      Maat Fashion

      43

      Geslacht

      Unisex

      Model werkschoen

      Hoog

      EAN

      5607258012080

      Artikelnummer

      201067

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.