Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Pneumatische slagmoersleutel

Als je in de bouw of automotive industrie werkt, is de kans groot dat je al bekend bent met de kracht van een pneumatische slagmoersleutel. Dit indrukwekkende stuk gereedschap maakt het bevestigen en losmaken van bouten en moeren een fluitje van een cent. Het maakt gebruik van perslucht om een krachtige en consistente draaibeweging te produceren, waardoor het een essentiële tool is voor veel professionals.

De kracht achter de pneumatische sleutel

De pneumatische slagmoersleutel onderscheidt zich van traditionele sleutels door zijn ongeëvenaarde kracht en snelheid. Door de persluchttechnologie kan deze sleutel veel meer koppel genereren dan elektrische of handmatige varianten. Hierdoor kunnen zelfs de meest hardnekkige bouten en moeren met gemak worden losgemaakt. Bovendien is er dankzij het ontbreken van een elektrische motor minder kans op oververhitting, wat de duurzaamheid van het apparaat ten goede komt. Als leuk feitje: de technologie van de pneumatische slagmoersleutel is zo geavanceerd dat het in sommige toepassingen zelfs krachtigere prestaties kan leveren dan sommige hydraulische systemen!

Optimaal gebruik van jouw slagmoersleutel

Hoewel de pneumatische slagmoersleutel eenvoudig in gebruik lijkt, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden om het maximale uit het gereedschap te halen. Zorg ervoor dat je altijd verbonden bent met een betrouwbare luchtbron en stel de luchtdruk correct in om een consistent toerental te behouden. Gebruik altijd de juiste doppen die passen bij de maat van de bout of moer waarmee je werkt. En het is cruciaal om veiligheidsbrillen en gehoorbescherming te dragen, gezien de kracht en het geluidsniveau van de machine.

Waarom kiezen voor Fixami?

Bij Fixami begrijpen we de behoeften van professionals. Daarom bieden we een groot online assortiment aan pneumatische slagmoersleutels, zodat je precies het model kunt vinden dat bij jouw klussen past. En dankzij onze scherpe online prijzen weet je zeker dat je waar voor je geld krijgt. Bovendien zorgen onze eigen voorraad en snelle levering ervoor dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met je nieuwe gereedschap. Maar mocht je nog twijfelen over je keuze, dan staan onze experts altijd voor je klaar met persoonlijk advies en top service. Want bij Fixami is jouw tevredenheid onze prioriteit.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is