Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Pneumatische boorhamer

Als professional in de bouw- of renovatiesector weet je hoe belangrijk het is om over het juiste gereedschap te beschikken voor de klus. De pneumatische boorhamer is zo'n essentieel stuk gereedschap dat een wereld van verschil kan maken in je werkzaamheden. Deze krachtpatser, aangedreven door samengeperste lucht, maakt boren in harde materialen zoals beton of steen een fluitje van een cent.

Wat maakt een pneumatische boorhamer uniek?

Een pneumatische boorhamer onderscheidt zich van traditionele boormachines door de krachtige, luchtgedreven impact die hij biedt. Deze kracht zorgt voor snelle en effectieve boringen in de meest weerbarstige materialen. Bovendien is de pneumatische boorhamer ontworpen om trillingen te minimaliseren, wat resulteert in minder vermoeidheid tijdens langdurig gebruik. De duurzaamheid en efficiëntie van deze boorhamers zijn ongeëvenaard. Een interessant detail: de technologie achter deze machines is geïnspireerd op die van de automotive industrie, waar pneumatisch gereedschap al langer een vaste waarde is vanwege de betrouwbaarheid en kracht.

De juiste toepassingen en gebruik

De pneumatische boorhamer komt het beste tot zijn recht bij zware boor- en breekwerkzaamheden. Denk hierbij aan het aanbrengen van gaten in betonnen muren, vloeren of het verwijderen van tegels. Bij het gebruik is het van belang om altijd de juiste boor voor het materiaal te kiezen en te zorgen voor een stabiele werkhouding. Vergeet ook niet om persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals gehoor- en oogbescherming, te dragen gezien de kracht en het geluidsniveau van de machine. Periodiek onderhoud, zoals het smeren van bewegende delen, zorgt ervoor dat je boorhamer in topconditie blijft en een lange levensduur heeft.

Waarom je kiest voor Fixami

Met een groot online assortiment bij Fixami heb je altijd toegang tot de beste pneumatische boorhamers van topmerken. Maar kiezen voor Fixami gaat verder dan enkel het product. Onze top service zorgt ervoor dat je niet alleen het juiste gereedschap in handen krijgt, maar ook voorzien wordt van deskundig advies en ondersteuning. We begrijpen de eisen van professionals en bieden daarom alleen het beste voor jouw vakmanschap. Fixami staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap.

1 artikel

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is