usp1
usp2
usp3

NL

FR

Prijs

    Laat nog 5 zien
    Laat nog 2 zien
    Laat nog 1 zien

Verlengsnoer

Hey, jij daar! Ben je die keren beu dat je net die paar centimeter te kort komt met je kabel of het nu op de bouwplaats is of thuis tijdens het klussen? Dan is een stevig en betrouwbaar verlengsnoer wat je zoekt. Een onmisbaar item voor zowel doe-het-zelvers als professionals in de bouw. Met een goede verlengkabel vergroot je niet alleen je werkterrein, maar zorg je ook voor een veilige werkomgeving, weg met gevaarlijke struikelkabels! Voor al jouw benodigdheden, van verlengsnoeren tot ander elektragereedschap, neem gerust een kijkje in onze overig categorie.

Vergroot je reikwijdte met verlengsnoer

Verlengsnoeren zijn er in alle vormen, maten en lengtes. Maar hoe weet je nu welke het best past bij jouw project? De belangrijkste eigenschappen om op te letten zijn de lengte van het snoer, het type materiaal en de dikte van de kabel, dit bepaalt namelijk hoeveel stroom het snoer kan dragen. Zorg ervoor dat je een verlengsnoer kiest dat lang genoeg is voor je behoeften maar ook veilig is voor het type werk dat je doet. Vergeet niet, een dikkere kabel kan meer stroom dragen, heel handig voor die zware klussen! Voor al je elektrische benodigdheden, bezoek onze elektra sectie. Een interessant feitje is dat langere kabels een minder sterke stroom aanleveren aan het eindpunt, daarom is het essentieel de juiste lengte voor je klus te kiezen.

Waarom verlengsnoer bij Fixami?

In de wereld van klussen en bouwen is tijd geld en dat begrijpen wij bij Fixami maar al te goed. Onze snelle levering zorgt ervoor dat jij snel verder kan met je project. Bovendien bieden we dankzij onze directe leverbaarheid een groot assortiment aan verlengsnoeren aan die passen bij elke klus en elk budget. Daarnaast hoef je nooit meer te veel te betalen voor topkwaliteit. Dus of je nu een professional bent of een doe-het-zelver die zijn uitrusting wil uitbreiden, bij ons ben je aan het juiste adres. Check ook onze Promotie pagina voor de beste deals! Kortom, meer reikwijdte en mogelijkheden voor jou en je projecten, zonder compromis.

64 artikelen

Pagina 5 van 3