usp1
usp2
usp3

NL

FR

Prijs

    Laat nog 3 zien

Stekkerdoos

Hey, jij daar! Ja, precies jij, die altijd in de weer is met allerlei klusjes en projecten. Weet je wat jouw werkplaats nog mist? Een betrouwbare stekkerdoos! Niet zomaar eentje, maar een die jouw apparaten veilig van stroom voorziet, terwijl jij jouw meesterwerken creëert. Stel je voor: geen gezoek meer naar een vrije stopcontact of dat je halverwege je project moet stoppen omdat je batterij leeg is. Dat klinkt als muziek in de oren, toch? Duik eens in onze overig sectie, waar je een schat aan gereedschap en accessoires vindt die jouw klusleven een stuk aangenamer maken.

Een wereld vol mogelijkheden

Stekkerdozen zijn er in alle soorten en maten en de juiste kiezen is essentieel. Of je nu een powerstrip zoekt met extra lange kabel voor die klussen waar je net dat beetje extra bereik nodig hebt, of een met ingebouwde overspanningsbeveiliging om je kostbare apparatuur veilig te houden tijdens die onverwachte stroomstoten; wij hebben het allemaal. En het mooiste? Al deze schatten vind je onder onze elektra categorie. Een stekkerdoos is niet zomaar een accessoire; het is de held die ongezien blijft, maar altijd zorgt dat jouw gereedschap paraat staat. Wist je dat er zelfs stekkerdozen zijn die je met je smartphone kunt bedienen? Zo kun je op afstand controleren of al je apparaten veilig uitgeschakeld zijn. Handig, toch?

Waarom Fixami jouw go-to is

De keuze voor een stekkerdoos bij Fixami is niet alleen slim omdat we een Promotie hebben die je niet wilt missen, maar ook omdat we je twee dingen beloven die essentieel zijn voor elke klusser: een groot assortiment en scherpe prijzen. Of je nu een doe-het-zelver bent of een doorgewinterde professional, wij hebben de perfecte stekkerdoos voor elke situatie. En weet je wat het mooie is? Door bij ons te shoppen, hoef je nooit te wachten op jouw essentiële gereedschap, want met onze snelle levering en eigen voorraad hebben we alles direct leverbaar. Dus, waarom tijd verspillen met zoeken? Kies voor gemak, kies voor Fixami.

18 artikelen

Pagina 4 van 1