usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo BS 18 LT Quick 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine set (2x 4.0Ah accu) in metaBOX

Metabo BS 18 LT Quick 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine set (2x 4.0Ah accu) in metaBOX
381,89
355,19

Verwachte leverdatum

17-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Metabo BS 18 LT Quick accu schroefboormachine: klaar voor elke klus
      De Metabo BS 18 LT Quick is een ware revolutie op het gebied van boren en schroeven, perfect voor zowel doe-het-zelvers als professionals. Deze accu schroefboormachine zet de standaard met een krachtige 18V Li-Ion accu en een amperage van 4Ah, waardoor je langdurig kunt werken zonder tussentijds opladen. De CAS-accu platform compatibiliteit zorgt voor flexibiliteit en de mogelijkheid om de accu's te gebruiken met een breed scala aan gereedschappen. Met een gewicht van 1160 gram is deze machine verrassend licht en makkelijk in gebruik voor allerlei soorten projecten. De snelle gereedschapswissel, gecombineerd met de Variospeed (V)-elektronica, stelt je in staat om de juiste snelheid voor elke taak moeiteloos in te stellen, terwijl de snelstopfunctie zorgt voor jouw veiligheid. Pluspunten zoals de geïntegreerde werklamp en de AIR COOLED-technologie maken dit toestel niet alleen efficiënt maar ook duurzaam. Kortom, de Metabo BS 18 LT Quick is het ultieme gereedschap voor wie zowel kracht als precisie zoekt in hun klussen.

      Veiligheid en duurzaamheid voorop
      Bij het ontwerpen van de Metabo BS 18 LT Quick is er bijzondere aandacht besteed aan de veiligheid en de levensduur van het toestel. Het multifunctionele bewakingssysteem houdt constant een oogje in het zeil om de machine en de accu te beschermen tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading. Dit zorgt ervoor dat je met een gerust hart aan elk project kunt beginnen, wetende dat jouw gereedschap ontworpen is om de zwaarste taken aan te kunnen. Of je nu bezig bent met het boren in hout of metaal, de Metabo BS 18 LT Quick levert consistent hoge prestaties met een ongeëvenaarde duurzaamheid. Door het gebruik van de Metabo Ultra-M-Technologie in de accu's zorgt deze machine voor een langere levensduur en meer werk per laadcyclus. Dit betekent voor jou als gebruiker minder tijd kwijt aan het wachten en meer tijd aan het doen van waar je goed in bent.

      Een smart choice voor jouw projecten
      Kiezen voor de Metabo BS 18 LT Quick betekent kiezen voor kwaliteit, efficiëntie en betrouwbaarheid. En om de deal nog zoeter te maken, biedt onze online shop snelle levering en scherpe prijzen op een indrukwekkend groot assortiment aan gereedschap. Of je nu een hobbyist bent die zijn verzameling wil uitbreiden of een professional op zoek naar het nieuwste van het nieuwste, wij staan klaar om jou te voorzien van het perfecte gereedschap voor elke klus. Onze vriendelijke service zorgt ervoor dat je met al je vragen bij ons terecht kunt, waardoor je nooit alleen staat in het beslissingsproces. Begin vandaag nog aan jouw volgende project met de Metabo BS 18 LT Quick en ontdek zelf hoe ons commitment aan kwaliteit, snelheid en efficiëntie het verschil kan maken in jouw werk.

      Accu platform

      CAS

      Amperage

      4

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Capaciteit boorkop

      13 mm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Aandraaimoment maximaal

      60 N

      Werkt op

      Accu

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Boorcapaciteit hout

      38 mm

      Voltage

      18

      Toerental onbelast

      1600 rpm

      EAN

      4007430229861

      Artikelnummer

      55883

      Hoogte (Product)

      25 cm

      Breedte (Product)

      6.3 cm

      1x Metabo BS 18 LT Quick Schroefboormachine
      2x Metabo Li-Power 4,0 Ah Accu
      1x Metabo ASC 30-36 V "AIR COOLED" Oplader
      1x Metabo koffer

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.