usp1
usp2
usp3

NL

FR

Laserliner LaserRange-Master Gi5 Afstandsmeter met hoekfunctie - groene laser - 50m

Laserliner LaserRange-Master Gi5 Afstandsmeter met hoekfunctie - groene laser - 50m
122,59

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Laserliner LaserRange-Master Gi5 Afstandsmeter - Uw nieuwe precisievriend
   Duik in de wereld van precisie met de Laserliner LaserRange-Master Gi5 Afstandsmeter, waar elke millimeter telt. Uitgerust met geavanceerde groene lasertechnologie levert dit instrument nauwkeurige metingen tot op 2 mm precies over een indrukwekkend bereik van 50 meter. Met functies zoals continue meting, oppervlakte- en volumeberekening ben je klaar voor elke meetuitdaging. De heldere, groene laserlijnen zorgen voor een duidelijk zicht, zelfs in goed verlichte omstandigheden. Voeg daar nog de gebruiksvriendelijke eigenschappen aan toe, zoals een digitale libel, 360° neigingssensor, en een geheugen voor 50 meetwaarden, dan is de LaserRange-Master Gi5 een onmisbare tool in je gereedschapskist. Of het nu gaat om binnenhuismeetwerk of complexe projecten, dit toestel maakt elke taak simpeler en nauwkeuriger.

   Veilig en duurzaam meten op zijn best
   Bij het gebruik van de Laserliner LaserRange-Master Gi5 kun je rekenen op zowel veiligheid als duurzaamheid. De robuuste behuizing, afgewerkt met een beschermende rubberlaag, maakt de afstandsmeter niet alleen bestand tegen de uitdagingen van de werkplek, maar zorgt ook voor een comfortabele grip. Daarbij, met een laserklasse van Klasse 2, ben je verzekerd van een veilige werkervaring zolang je de richtlijnen volgt. De afstandsmeter is ontworpen voor langdurig gebruik, werkend op slechts 1.5V batterijen, een teken van de efficiëntie van zijn technologie. Duurzaamheid betekent ook een vermindering van de noodzaak tot herhaaldelijke aankopen, waardoor de LaserRange-Master Gi5 een verstandige investering is voor zowel je portemonnee als het milieu.

   Waarom kiezen voor onze webshop?
   Als je de Laserliner LaserRange-Master Gi5 Afstandsmeter koopt via onze webshop, doe je meer dan alleen een slimme aankoop; je kiest voor een service die jou op de eerste plaats zet. Met een belofte van snelle levering hoef je nooit lang te wachten om je projecten met de noodzakelijke precisie te starten. Bovendien, dankzij ons uitgebreide assortiment, vind je altijd wat je zoekt en meer, tegen prijzen die net zo aantrekkelijk zijn als onze gereedschappen. Voeg daar een klantenservice bij die altijd klaar staat om te helpen met een glimlach, en je hebt de ideale shoppingervaring. Kies voor gemak, kies voor kwaliteit, kies voor ons.

   Type meetgereedschap

   Afstandsmeter

   Diameter werkbereik

   100 m

   Oppervlakte volumeberekening

   Ja

   Laserklasse

   Klasse 2

   Opslagfunctie

   Ja

   Indirecte pythagoras meting

   Ja

   Nauwkeurigheid

   2 mm

   Geschikt voor buiten

   Nee

   Werkt op

   Batterij

   Continue meting

   Ja

   Verpakt in

   Tas

   Voltage

   1.5

   Meetbereik

   50 m

   EAN

   4021563703722

   1x Transporttas
   2x Batterijen - 1,5V / type AA

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.